Mam dylemat jakie kierunki kupic. Moze macie jakies fotki jak to wyglada juz na tt ? KIERUNKOWSKAZY BOCZNE DIODOWE AUDI A2 A3 A4 A6 TT (1600822483) - motoAllegro. KIERUNKOWSKAZY BOCZNE LED AUDI A2 A3 A4 A6 TT (1595187309) - motoAllegro
Mam dylemat jakie kierunki kupic. Moze macie jakies fotki jak to wyglada juz na tt ? KIERUNKOWSKAZY BOCZNE DIODOWE AUDI A2 A3 A4 A6 TT (1600822483) - motoAllegro. KIERUNKOWSKAZY BOCZNE LED AUDI A2 A3 A4 A6 TT (1595187309) - motoAllegro
ja bym wybral te biale, ale teraz diody bedziesz mial to opor mniejszy i moga szybciej migac kierunki chyba
Ja bym proponował tylko wymianę ORI kierunku na przyciemniony i tyle .
Ewentualnie zamiast żarówki możesz wsadzić diodę
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Kierunki z pierwszego linku już do mnie idą jak coś nie tak będzie to zawsze można założyć inne
Ja posiadam kierunki z drugiego linku przyciemnione . Jak najbardziej są ok.Śmigam na nich 4 miesiące i nie ma najmniejszych problemów. I nie migają szybciej
No mam nadzieje ze ja tez bede zadowolony jak dobrze pójdzie to może paczka jutro dojdzie
Ja jestem z nich zadowolony.Myślę że ty też będziesz
Chętnie przytulę te czarne/dymione ale...muszę ściągać koła i odkręcać plastikowe nadkola, żeby się dostać do okablowania tych kierunków? :/ Obecne na zewnątrz ledwo dają się wyciągnąć, prawie kabelków nie widać
w instrukcji do auta pokazana wymiana wszystkich żarówek tylko nie tych bocznych kierunków...
Ostatnio edytowane przez violinka ; 01-06-2011 o 20:37
Nic nie trzeba rozkręcać . Wystarczy że popchniesz delikatnie kierunek do przudu i zwolni się zaczep , to oczywiście pod warunkiem że są zamontowane tak jak fabryka zrobiła
Jeśli nie to można sobie poradzić wkładając kartę kredytową lub inny płaski przedmiot który nie porysuje lakieru .
Pozdrawiam
Ja je paznokciami wyciągam ale...mają baaaardzo krótkie kabelki, wychodzi z otworu ledwo obudowa gumowa, w jednym nawet centymetra kabelków nie widać, dlatego pomyślałam, że będę musiała jakoś od środka się dostać...
Loool to ja nie chce być drapnięty Twoim paznokciem sory za OT
Och to Cię źle zrozumiałem , myślałem że masz problem z wyjęciem kierunków
Pociągnij delikatnie a jak się nie da to niestety od strony nadkola trzeba sprawdzić co się dzieje .
Pozdrawiam
Kierunki zamówione Musiałam zdjąć koło od strony kierowcy, odkręcić plastikowe nadkole i tam...zbiornik płynu do szyb przyciskał kabelki migacza. Poluzowałam jego 2 śruby, "puścił" kabelki i jest ok
A czy orientujecie się czy kierunki boczne z innych modeli Audi pasują do TT?
Bo jest strasznie mały wybór "dedykowanych".
Tak naprawdę z normalnych typu "clear" znalazłem tylko coś takiego:
KIERUNKOWSKAZY BOCZNE CLEAR AUDI A2 A3 A4 A6 TT (2924948119) - motoAllegro
Ja od wielu lat mam przydymione / czarne , nie mogłem patrzeć na białe w czarnej furze
Nic nie przerabiałem po prostu kupiłem gotowe .
Na swoje pytanie sam sobie częściowo odpowiedziałeś , w tytule aukcji jest opis do czego jeszcze pasują .
Pozdrawiam