Zakładam ten temat gdyż już jakiś czas temu były propozycje aby utworzyć taki dział w którym będziemy wklejać auta które widzieliśmy sprawdziliśmy i się okazywało że były po dzwonie liczniki kręcone lub ich stan był bardzo kiepski , czyli pomoże nam to unikać oszustów którzy zachwalają auta my jedziemy setki km a tu okazuje się że auto totalny "drut"
Wklejajcie linki do aukcji , opis aut bo aukcje wygasają znikają a auta dalej moga stać na allegro i kusić potencjalnych kupców, jeśli ktoś ma nr VIN to też najlepiej wklejać wtedy po wpisaniu w wyszukiwarkę znajdzie nam dany temat czyli znaczy że ktoś na pewno widział auto
- ostatnio troszkę poszukiwałem audi a4(dla ojca) w dieslu i natknąłem się na ogłoszenie z Góry Kalwarii auto czarne kombi 2.0 diesel rok 2008 opisy że 100% bezwypadek tel do właściciela 502 020 829 przebieg niby 117 i cena 57 tys ale właściciel podał mi VIN (WAUZZZ8E18A096564) no i dzięki pomocy kolegi WOWO sprawdziliśmy historię auta i okazało się że 116 tys to było rok temu a teraz jest 180 tys i licznik cofnięty a książka serwisowa podrabiana, właściciel idiotycznie się tłumaczył itp a dobrze wiedział o co chodzi bo sam się wcześniej chwalił że handlarz , dałem tylko opis bo auto już zniknęło z tego ogłoszenia a dalej jest na sprzedanie ( jak by ktoś znał ciekawy egzemplarz audi a4 kombi lub bmw e90 też w kombi z tych lat to śmiało piszcie na pw )
stanu auta nie znam bo poszukuję auta ze znacznie mniejszym przebiegiem więc tą już sobie od razu odpuściłem ale to dużo mówi o uczciwości sprzedawcy
-odnośnie aut które także nie mogę polecić to jest auto o którym dużo pisaliśmy w tym wątku:
http://www.klubtt.pl/ogallne/5815-audi-tt-yukona.html
jest teraz na sprzedanie(albo już ktoś kupił:P) a ja je widziałem 2 lata temu( widać długo się sprzedaje ) no i stan był taki jaki był wiec teraz pewnie jest podobnie lub...:P
no i jak ktoś widział jakieś TT ( chociaż jak ktoś będzie wklei jakieś inne Audi to krew się nie poleje ) które było zdecydowanie było inne niż wskazywało by na to ogłoszenie lub właściciel przez tel lub coś jest z nim nie tak to śmiało wklejajcie bo po to zakładam ten wątek aby zaoszczędzić komuś nie potrzebnych podróży i nie miłych rozczarowań