Kupie blende od zderzaka tylniego R32 na jeden wydech, wiem, graniczy to z cudem, ale może ktoś będzie miał jakieś info. Z tego co wiem nowa kosztuje w ASO 320zł, ale to troche sporo za jeden element bez którego można jak na razie żyć
Kupie blende od zderzaka tylniego R32 na jeden wydech, wiem, graniczy to z cudem, ale może ktoś będzie miał jakieś info. Z tego co wiem nowa kosztuje w ASO 320zł, ale to troche sporo za jeden element bez którego można jak na razie żyć
Przy odrobinie szczęścia w ASO w DE zapłacisz połowe tej kwoty
NAPRAWY, PRZEGLĄDY, TUNING grupy VAG i BMW. ZAPRASZAM !!!
W ASO w Polsce u Groblewskiego jak dzwoniłem to krzykneli cene 480 więc jak masz gdzieś za 320 to uważam, że to dobra cena.
320zł płaciłem w ASO w Bielsku za blende z podwójnym wydechem. Nie wiem ile może kosztać z jednym ale wydaję mi się, że cena chyba będzie taka sama bądź podobna.
Przecie ta cena to bzdura ja kupiłem za 40zł.
IceMan gdzie za tyle kupiłeś??
Cele nie marzenia
A ósmego dnia Bóg stworzył Audi...
Podaj gościowi gdzie jeździ jakaś TT z taką nakładką to będziesz nią mieć
tak na serio to jak znajdę goscia to dam namiary bo na allegro kupowałem
Ostatnio edytowane przez ICE ; 15-05-2011 o 15:27
kiedys byla taka anegdota jak allegro w PL raczkowalo, nie wiem czy to mit, czy faktyczna historia,
ale chodzila taka opowiesc, ze ktos kupil na allegro jakies lepsze felgi, i dostal odp. od sprzedajacego, ze czas oczekiwania ok 2 tyg., bo musie auto z tymi felgami namierzyc
Ice masz ori blende, czy to replika jak nakladka na spojler ?
"Love Them BOTH" - M.
Bledna ori ze wszystkimi znaczkami audi itp 100% oryginał.
Numer od gościa co kupiłem: 600 072 558
Ostatnio edytowane przez ICE ; 15-05-2011 o 16:11
Thx Ice, jutro bede dzwonił do gościa, dzisiaj nie będę mu tyłka zawracał
Cele nie marzenia
Dermak, to pytaj od razu o 2 sztuki to ja odpuszcze mu tel. hehehe
"Love Them BOTH" - M.
Tylko przypomnijcie mu że kiedyś miał takie 2 blendy. 1 na 1 rurę i jedna na 2.
To jak coś to pierwszeństwo dla mnie, czekam
No niestety, dzwoniłem do gościa, sprawdzał ale już nie ma tych blend i mówił że nie za bardzo ma możliwość załatwić. Pozostaje szukać dalej.
Cele nie marzenia