Nowa płyta Peji - "Reedukacja" polecam
Nowa płyta Peji - "Reedukacja" polecam
Podróba. jest juz takie cos
http://youtu.be/Pd0ScofLTGw
Ostatnio edytowane przez Piootr ; 14-04-2011 o 20:48
Ja polecam wszystkie kawalki Inna posluchajcie a przekonacie sie!!!! A w TT-ce to gra zaje..................
ZYCIE JEST TAKIE KROTKIE...ALE ZA TO JAKIE SZYBKIE JAK MASZ TTke
Które kawałki podobaja Ci sie najbardziej?
Wedlug mnie każdy kawałek robi wrażenie, a imo najbardziej:
HSMTO
CHCESZ
JEZYCKA KLASYKA
GLOS WIELKOPOLSKI
SUBLIMINALE
RAP DLA KOBIET
ROLLING STONE
w zasadzie to wszystkie inne tez, od poczatku marca tylko oryginalna plyta gra w mojej TTce, ma swoj klimat
U mnie ulubione kawałki to :
REEDUKACJA
RAP dla kobiet
REHAB
GŁOS WIELKOPOLSKI
NIETAKT
no i PIĘTNASTAK jest the best
ale cała płytka to dobry kawał muzyki - oczywiście oryginał plus poprzednie płytki : SOLUFKA i STYL ŻYCIA GNOJA uwielbiam je
Ja jeszcze dodam kawałek "Kto ma renome" - jest najlepszy z całej płyty, miażdży wszystkie inne
Mam też oryginalne te płytki, hehe
A Piętnastak to już klasyk, ale jest dodatkowo wrzucony na płyte tak samo jak Poznańczyk
No to się zgadaliśmy Fajnie że nie tylko ja słucham takiej muzy w mojej tetetuni
Nic dziwnego skoro Peja jest z Poznania
Widujesz go gdzieś kiedyś tak przypadkowo raz na jakiś czas ?
Do tego jeszcze pare kawałków Fenomena typu Yelonky, Sensacje, Ludzie przeciwko ludziom
No ostatnio mieliśmy spota i pojechaliśmy do knajpy na obiad i Peja siedział obok nas przy stole z swoją drugą połówką i rodzinką i jadł obiad he he dobre są też jego niektóre kawałki z slums attack
A ja ostatnio myslalam,ze wybuchne smiechem jak moj znajomy oznajmil,ze robi sobie na przedramieniu dziarke ' szacunek ludzi ulicy'
Nie ma chyba drugiego artysty,ktorego nie lubilabym tak bardzo jak Peji i to za caloksztalt.
Te jego piosenki i jego osoba...wywiady z nim sa tak zenujace,az szkoda gadac.
No i jak pieknie wciska co 2 zdanie angielskie slowka np ' no wiesz, whatever' itp haha
Ale kazdy slucha to co lubi
K44 i stara PFK to moje milosci a Ksiega Tajemnicza-prolog i W 63min dookola swiata to moje dwa najlepsze albumy Polskiego wykonania.
Nigdy mi sie nie znudza, wracam do nich baardzo czesto
3:44 tez jest moim ulubiencem, wiec w sumie ich caly dorobek to dla moich uszu ekstaza
No i archiwum kinematografii z pfk i plytka pocahontaz =) uwielbiam
Ostatnio edytowane przez ml0da86 ; 15-04-2011 o 21:21
"Love Them BOTH" - M.
To nie jesteś sama...prostak burak mocny w gębie...
pokazał klasę na koncercie nawołując bezmózgich kretynów bo naje...nia innych którzy pokazali mu facka...
żenada, Paje wszystkich uważa za śmieci a sam jest wielkim śmieciem.
ale o gustach się nie dyskutuje, każdy słucha to co lubi.
ml0da86 + za opinie