Paweł mu chyba zakupił. Przynajmniej tak chyba pisało na pw.
Paweł mu chyba zakupił. Przynajmniej tak chyba pisało na pw.
Jak potrzeba mogę to kupić i wysłać, mam jeszcze nawet pudełko od Arttura więc bym nie musiał szukać opakowania i adresu
I don't have dreams, I have goals.
no czekam na przesyłkę od gościa więc kupione
może nie allegro ale zawsze coś Tip do 1.8T + stożek Nowa cena - Racingforum - Drag, Drift & Time Attack - Racing Forum
Jaaqob Dzięki za zainteresowanie , już dogadałem sie wcześniej z Pawłem-2005
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
fajne na prezent dla maniaka komputerów i audi :
PENDRIVE AUDI KLUCZ SCYZORYK 4GB (1591331609) - Aukcje internetowe Allegro
Grill R32 znowu w cenie 250 zł AUDI TT PO 2003 GRILL ATRAPA ORYGINAŁ R32 (1591084115) - motoAllegro czy tylko ja tak przepłaciłem?
I don't have dreams, I have goals.
tu jest coś ciekawego Audi / VW 1.8T (Big Valve) Gas Flowed cylinder head | eBay UK w opisie tej aukcji pisza ze na tym zrobili audi a4 1.8t do 550PS robia tez customowe walki rozrządu. Jestem ciekaw co o tym myślicie.
Wiem, nie ma nic wspólnego z tetetka. Nadal szukam wyjątkowego malca. Niestety spóźniłem sie z pierwsza oferta. Ale o dziwo po jakimś czasie ponownie się okazał... ale już była mała różnica. Chciałem się z wami podzielić. Gdzie indziej macie taką przebitkę???
!!! FIAT 126p SWAP 1.4 90 KM SILNIK HONDA !!! (1540110212) - Aukcje internetowe Allegro
Fiat 126 SILNIK HONDA 1.4 90KM PROFESOR, 1987r., 1400cm3, 90 KM - otomoto.pl
Wysłałem mu ze mogę trochę więcej zapłacić niż za pierwszą ofertę. Zobaczymy co odpowie.
Panowe okazja nowa buda Audi TT, 2006r., 3189cm3, 250 KM - otomoto.pl
2009 Lotka R32 tył,Dystanse,Większe hamulce tył,Ciemne szyby jak drug? połówkę przekonam,Dolot BMR
Ten samochód juz od paru miesięcy jest na otomoto i pierwotna cena była coś ok 70k więc coś tutaj śmierdzi...