Taka że nie masz ESP jak dobrze pamiętam to masz lotkę źle przyklejoną czyli ktoś sam to robił. ASR był fabryczny często.
EDIT sprawdziłem fotkę Twojej TT i pewnie jednak nie masz samochodu po akcji serwisowej :/ jak masz ASR
Taka że nie masz ESP jak dobrze pamiętam to masz lotkę źle przyklejoną czyli ktoś sam to robił. ASR był fabryczny często.
EDIT sprawdziłem fotkę Twojej TT i pewnie jednak nie masz samochodu po akcji serwisowej :/ jak masz ASR
Wiem że to nie to samo, zastanawia mnie tylko skąd u mnie przycisk z napisem ASR, skoro napisane jest jasno że albo był napis ESP, albo w ogóle
A odnośnie lotki to fakt że znajduje się odrobinę niżej nie świadczy jeszcze o tym że jest przyklejona źle
Ostatnio edytowane przez jasiel ; 29-04-2011 o 22:00
Auto nie było na akcji serwisowej z jakiś przyczyn nie masz ESP nie masz fabrycznej lotki i nie masz zmienionego zawieszenia.
Nie przeszkadza tylko pilnuje byś nie robił Tokio Drift
Dzięki za wyjaśnienia.Wiedziałem,że pierwsze TT-etki miały problemy przy wyższych prędkościach na autostradach.Tył nie trzymał sie dobrze nawierzchni,ale n ie wiedziałem,że była akcja serwisowa,Myślałem,że tylko od 2000 r wszystkie miały sztywniejsze zawieszenie,ESP i lotkę.Niestety poprzedni właściciel widocznie zaniedbał sprawę.A propos mam tylko przycisk opisany ASR do dezaktywacji systemu,ale z tego co wiem to włącza się z powrotem przy 50 km/h.
Zadzwoń do ASO podaj nry. i się wszystkiego dowiesz, jest możliwość że zostaniesz zakwalifikowany na akcję
Znowu TT znowu Cabriolet
jak się wjeździcie w auto to będziecie wyłączac esp..ja mam już taki odruch że po przekręceniu kluczyka od razu wyłączam esp...nawet jak jeżdżę jak emeryt, po prostu albo jadę ja albo auto a jak ja robię jedno a auto drogie to źle to wychodzi kiedyś robiłem sobie testy i z esp zachowanie auta według mnie jest gorsze , wolniej skręca , zróbcie sobie ostry test łosia i zobaczycie różnicę:P
nie mówie już o zimie :P
hmm aż zaraz sprawdzę
---------- Post dodany o 09:40 ---------- Poprzedni post z 09:38 ----------
no samochód miałem 5m od kompa...niestety wyłączyłęm je trzymajac 10s i po zgaszeniu i zapaleni znowu się włącza;/
a to obalamy ten patent, gdzies to uslyszalem/wyczytalem jednym uchem/okiem, ale widocznie nie dotyczy to TT
"Love Them BOTH" - M.
Nowe zdjęcia mojego auta.Po montażu alusków i pomalowaniu zacisków.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.usmy-images/708/sl383613.jpg/][/URL]
Ostatnio edytowane przez Kajetan.Kisiel ; 24-09-2011 o 13:16
gleba + dystans i będzie jeszcze lepiej
Ostatnio edytowane przez Pawel-2005 ; 24-09-2011 o 15:16