Długo swoim skarbem się nie nacieszyłem.
Wszystko juz mialem zrobione na cacy...
Droga z Olesna do Krakowa, 21:27 - TT kończy bieg.
Efekty?
Na budziku nie więcej niż 67/69 km/h.
Sad but true. MAX fear.
Długo swoim skarbem się nie nacieszyłem.
Wszystko juz mialem zrobione na cacy...
Droga z Olesna do Krakowa, 21:27 - TT kończy bieg.
Efekty?
Na budziku nie więcej niż 67/69 km/h.
Sad but true. MAX fear.
TTHud | carnivore extraordinaire
Eee...co przy takiej predkosci sie stalo (tzn jaki powod)?
ttless..
Heh, troche szpachli i sprzedaż jako "bezwypadkowy", a tak serio to czekam na jakiś powód wypadku?? Jakiśprzebieg sytuacji..
Widać ze pobocze , trawkę jakąś przeorałeś.
Zwykły, klasyczny poślizg, momentalnie ściągnęło mi samochód na pobocze do którego nie było daleko...
Brak AC - kompletna ruina.
Cóż, już zaczynam rozglądać się za nową TT - pozwole sobie podrzucać Wam niektóre oferty, pomożecie mam nadzieje rozpatrzeć która najciekawsza i najmniej podejrzana ?
Ja też którejś pięknej zimy wylądowałm w rowie , ale tylko chłodnica poszła i troche blachy się pogięło.Wiem jednak jaki to uczucie jak zabierają twoją bestyjke na lawete .Ogromnie wpółczuje.
!! 5 lat za sterami TT !!
Co ja bym dał za 'pękniętą chłodnice' i troszeczke pogiętą blachę...
Cóż, widok faktycznie koszmarny - cacko, o które tak dbałeś odbiera łor, któremu ciężko wymawia się wyrazy po polsku - nie wspomne o wyrazach współczucia, natomiast bardzo szybko nawet po pijaku kalkuluje kilometry na złotówki. Moją TeeTee wieźli z samego Olesna do Krakowa, cena ? Duużo za duża.
Agnieszka, znasz temat - TT w rowie i czujesz jak wszyscy którzy Cie mijają podśmiewają się z Ciebie z tych paskudnych opli, starych mercedesów i passatów..
Head's up.. rozpocząłem polowanie na TT, tym razem bogatszy w doświadczenia, z testerem lakieru w ręce i kolegą z Krakowa mr. Iceboyem.
A w jakiej cenie szukasz TT? I czemu koniecznie w Polsce? Jak ja bym teraz kupował to z 2006 roku ostatnie egzemplarze starego modelu. 3.2 albo 1.8 full opcja Jak chcesz mam zaufanego człowieka co ściąga auta jak dla siebie. Polecam go z czystym sumieniem przywrócił mi wiarę w używane auta
Silver,Zamieszczone przez SilverTM
szukam auta w dobrej cenie, nie chce bitego - wole dorzucić 5tyś zł i mieć rok starsze ale nie gniecione.. Szukam 225KM 1.8 T, QUATTRO - kolor czarny. Broń boże cabrio.
A cena, tak jak pisałem - za nie bite, pewne i po pierwszym właścicielu ( najlepiej ) jestem w stanie dać pieniądze warte takiej opcji.. W uderzone ale 'zrobione' nie wchodzę.. Już się kiedyś naciąłem.. A dwa razy tego samego błędu nie będe popełniał - wiesz jak jest.
Tak się pytam bo miałem ostatnio fajną okazje z Niemiec. TT stary model z 2006 roku. 3.2L przeliczając wszystko to za 95 tys by wyszło. Dla tego sie pytam czego szukasz I czy koniecznie w Polsce? Wiesz na chłopski rozum to w Polsce mało jest ludzi co TT traktują jakie 2 gie weekendowe auto. A np w Niemczech o takich łatwiej
No przykro..Czuje Twoj bol....
Powodzenia w poszukiwaniach.......
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
TROCHE BOLI JAK SIE PLACI W PZU 4 TYSKI Z AC , ALE WIDOK ROZBITEJ FURKI I BRAK AUTA CHYBA JESZCZE BARDZIEJ !!!!.
a to dlaczego?Zamieszczone przez pabloes
No offense, po prostu nie chce cabrioZamieszczone przez ksolk
a no szkoda tetuni... jezelio szukasz nowej, to jmoja jest do wziecia... a sprzecik nie taki byle jaki