Yes wczoraj
takze kto juz wplacil moze oczekiwac przesylki lub umawiac sie na odbior osobisty
kto nie wplacil i sie nie zglaszal, a ma jeszcze ochote na jakis item z gliptone typu zapach , czy inne cudo - zapraszam, bo kilka rzeczy jeszcze mam
pozdrawiam,
super ciepło się robi to będzie ładnie skórą pachnieć
I don't have dreams, I have goals.
M and V dzięki, dziś przyszła paczka:d Trzeba więc zabrać się za pucowanie:d
Właśnie przyszła przesyłka. Zapach zawieszony + uchwyt na telefon WYPAS! Dzięki!
Ostatnio edytowane przez Jaqob ; 18-04-2011 o 11:20
Jaqoob,
Robi sie off top , ale szkoda zakladac nowy. Podeslij info skad taki uchwyt na telefon zorganizowales. Jezeli mozesz to zrob jakies dokladniejsze zdjecie z drugiej strony.
Pozdro Artix
Uchwyt jest pierwotnie od kolegi Kuxik http://www.klubtt.pl/tuning-i-gadaze...html#post71787 ale M and V byli pierwsi i go kupili po czym stwierdzili, że i tak go nie wykorzystują i po długim namyśle trafił do mnie z czego jestem bardzo zadowolony Nowy uchwyt można nadal kupić tutaj: Audi TT/cabrio od 11/98 - 093095 by: KUDA Phonebase - AMS - UCHWYTY
Ostatnio edytowane przez Jaqob ; 18-04-2011 o 15:36
No to zawędrował mój uchwyt. Cieszę się, że Ci się przydaje i oby służył.
A powracając do tematu gdzie zdjęcie zapachu i skór po regeneracjach?
Tatusiu! Tatusiu! Czy ten samochodzik jest chory??!
Nie Synku... to Diesel...
photo zapachu to no problem ;P
do regenerowania foteli dopiero robi sie pogoda, tym bardziej, ze dobrze jest zostawic autko na kilka h do wietrzenia po zabiegu,
chyba, ze ktos wyciaga fotele do pielegnacji, ale to chyba tylko Ice taki zapaleniec
ps. a uchwty faktycznie zwiedzil 3/4 polski i chyba nie tylko Kuxik mial go z autem, z gdanska poszedl do bydgoszczy, a teraz jest w lodzi
jaaqob jak cos to slij go, gdzies do zakopca, albo do arTTura za ocean hehe
uchwyt b. wdzieczny, ale tel. i tak trzymalem na fotelu, V kazala, wiec uszczesliwic nim nastepnego w kolejce
Ostatnio edytowane przez M and V ; 19-04-2011 o 00:39