AUDI TT 2002 MECHANIZM PODNOSZENIA SZYB (1434432910) - motoAllegro
cos takiego jak w aukcji tylko strona kierowcy
bo dzis odmowilo posluszenstwa i sie popsulo
AUDI TT 2002 MECHANIZM PODNOSZENIA SZYB (1434432910) - motoAllegro
cos takiego jak w aukcji tylko strona kierowcy
bo dzis odmowilo posluszenstwa i sie popsulo
ale cały mechanizm czy tylko silniczek? bo jeśli silniczek to można kupic lewy lub prawy i przełożyc bebechy z tym niesprawnym i bedzie działac
silniczek chodzi prawidlowo chodzi tu o caly mechanizm dzis rozebralem i linka postrzepiona pogieta zciela te cale kolo co sie na nie nawija i polamane jeszcze jakas zebatka wiec trzeba caly mechanizm ;/ a widze na allegro same prawe wiec moze komus sie wala nie potrzebna taka lewa sztuka
moze ktos cos wie na ten temat ?
To znaczy co? Dalej szukasz tego podnośnika?
no szukam szukam i znalesc nie moge na allegro jest jedna sztuka ale cena trosze wygurowana ale chyba bedzie trzeba kupic nie ma rady
Podzwoń lepiej po tych co mają TT na części.
Np.
1. wszystkie Czesci Audi TT 1,8 Turbo (1493567510) - Aukcje internetowe Allegro
2. DRZWI IDEALNE AUDI TT 03R;225KM WSZYSTKIE CZĘŚCI (1515737515) - Aukcje internetowe Allegro
3. http://allegro.pl/podnosnik-mechaniz...513803459.html
Jest tego dużo na Allegro. Poszukaj dobrze. Bo tamten widziałem że 300zł kosztuje, myślę że można taniej wyrwać.
no jest duzo ale wszystko prawa strona juz wydzwonilem ciezka sprawa
sprawdź PW
Jesli nadal jestes zainteresowany mechanizmem to mam taki. Odsprzedam niedrogo
Też jestem zainteresowany tym mechanizmem,mam tylko pytanie kolego mick czy on jest w 100% sprawny???
sprawny oczywiście. Tylko ta llistewka prowadząca szybe (czarna wystająca) jest przygięta i porysowana. Ale akurat koledze nie była potrzebna bo jemu padł mechanizm
W zasadzie to ja potrzebuje tylko ten sterownik,bo silniczek działa,a kółka i linka też są ok. Orientuje sie ktoś czy jest możliwe przełożenie tego
sterownika z prawych drzwi?czy to podejdzie?