Ja już sie zglosilem oby nie padało, ciężko bedzie złamać 14 ale może się uda, dorzuci sie bostu, zaleje racinga i może złamie
Ja już sie zglosilem oby nie padało, ciężko bedzie złamać 14 ale może się uda, dorzuci sie bostu, zaleje racinga i może złamie
Znowu TT znowu Cabriolet
Patrzę tak wszyscy się zgłaszają to może i ja się zapiszę. Tak dla zabawy.
Na Bemowo i tak mam zamiar przyjechać więc przyjadę swoim cabrio. Do pościgania nie trzeba mnie namawiać więc może się skuszę na taką zorganizowaną akcję.
to więc kto będzie? bo ja w niedzielę planuję demontaż połamanego zderzaka więc w następną auto będzie pewnie już ogarnięte tylko dylemat czy jechać na ładnych(przynajmniej według mnie) 19tkach czy olać to założyć lekkie 16tki i śmigać...będzie jeszcze jakiś mini tor do poupalania albo cos?
no i zróbmy listę ilu nas będzie
MichałTT
Żuczek
Piootr
Ja (chyba mnie przekonaliście)
d_matys to kto jeszcze? bo mamy już 5 TT
Jeżeli napinasz sie na czas no to warto te lżejsze, ja chcę znać czas rzeczywisty a nie przygotowanego na tę okazję, więc jedynie pokuszę się o boost, bo paliwo zawsze jest full opcja
Znowu TT znowu Cabriolet
no przyjadę na stalówkach...bo w końcu to na nich będę zawsze upalał auto
no dobra a kto tutaj jeszcze chętny?
---------- Post dodany 04-08-2011 o 07:18 ---------- Poprzedni post 04-07-2011 z 14:06 ----------
no ja już zgłoszenia do SSS dokonałem...czekam na zaksięgowanie przelewu i na przydzielenie numeru startowego:P a kto już też poczynił takie kroki? bo deklaracje na forum to jedno a ciekawe kto jest już na 100% zdecydowany i przelał sianko
dodam że jak by ktoś chciał się zapisać do klasy drift fun to już niema miejsc więc z tymi przelewami lepiej nie czekać na ostatnią chwilę bo może się okazać nagle że brakuje miejsc i będzie kicha
a swoją drogą marzy mi się zrobienie 13.xxx ale to chyba mało realne...ale w sumie człowiek żyje marzeniami hehe no ale jeśli nie teraz to z big T myślę że się znacznie poprawię
No i to moi się podoba , konkrety
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
A pewnie Artur że konkrety, wiesz przecież że my jak coś mówimy to tak jest, również czekam na przydział nr startowego
Znowu TT znowu Cabriolet
Ja także wpłaciłem i czekam.
Ja tez najprawdopodobniej wpadne:d Choć jednak nie wystartuje bo auto nie domaga na 100% Ale powiedzcie potem które numery otrzymaliście żeby nie przegapił waszych przejazdów:d
Widać Pawel-2005 na filmikach z Twoim udziałem że ogarniasz auto, to musi być: "ładnie wyglądająca 13'stka", mowa oczywiście o czasie, żeby sie
jakiś prokurator nie przyczepił Na wyniki czekam z niecierpliwością, zobacze o ile sie pomyliłem... Jestem waszym duchowym patronem
A TY Arttur nie sprawdzałeś siebie i bolidu na ćwiartke???
Marcin180 - Nie , nie sprawdzałem na prawdziwym sprzęcie pomiarowym
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
pożyjemy zobaczymy...lepiej się miło zaskoczyc niż rozczarowac:P na starcie delikatnie mi się sprzęgło lubi podślizgnąc więc bedę musiał ruszyc odpowiednio wcześniej no i dobrze wcelowac w obroty pomiędzy zamuleniem auta a ślizganiem się sprzęgła ale damy radę , liczy się fun....no i mam nadzieję że będzie kilka przejazdów chociaż mój numer to : 3026 więc kolejki będą raczej długie:P
hmm, a czemu ja jeszcze nie dostałem numerku?? Mailem dostałes?
hmmm może uda mi sie kumpla z A4 namówić to może we dwoje podlecimy :]
wszedłem na stronę SSS zalogowałem się wszedłem na zakładkę moje furki i tam jest napisane