strasznie to bardzo wygląda, duże szczęście, że żyjecie..
Najserdeczniejsze wyrazy współczucia,najważniejsze że żyjecie i obeszło sie bez mega cięzkiego uszczerbku na zdrowiu.
Szczęście w nieszczęściu.
Co do całej sytuacji... hopka = policjant czy taka nierówność ??
210 po polskich drogach, to tylko wyłącznie droga ekspresowa lub autostrada.
Czarne jest piękne
Niesamowite, wyjść prawie cało z takiego auta. Tak jak napisał Cezary, macie tam na górze niezłe plecy.
Oczywiście szybkiego powrotu do zdrowia życzę.
Cele nie marzenia
A ósmego dnia Bóg stworzył Audi...
Wiem że to jeszcze za wczesnie i nie za bardzo na miejscu, ale jak juz bedzie wszystko ok to moze podaj nr VIN. Bo znając zycie zrobią z tego cacka "bezwypadkowy"
przepraszam jeszcze raz i duzo zdrowia zycze
polscy blacharze są utalentowani ale mimo wszystko nie przeceniajmy ich możliwości...prędzej auto kradzione będzie miało ten vin niż faktycznie to auto...
a jak kolega wyzdrowieje to niech opisze co i jak...niech będzie to dla innych przestroga bo pewnie nie jeden z nas często jeździł z prędkościami 2xx;/
Szybkiego Powrotu do zdrowia A Polacy nie takie klepali :]
Ja to sie mowi to "szczescie w nieszczesciu", dobrze, ze tobie i dziewczynie nic powaznego sie nie stalo bo jak wiadomo "auto rzecz nabyta..." jednakze szkoda TTki
zycze szybkiego powrotu do zdrowia !!!
naprawde wielka strata i czekamy na zdrowego kolege naprawde big szczescie
zycze szybkiego powrotu do zdrowia
Trzymam kciuki za zdrowie byscie fizycznie i psychicznie doszli do siebie a auto sie wyklepie pozdr
3maj się kolego!! Będzie dobrze musi być!!
Auto jak wyżej pisali to rzecz nabyta a życie jest najważniejsze!!
współczucie!!
Wspólczuję i życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia. Wiem że to nie na miejscu ale jak już dojdsziesz do siebie to pogadamy o tym co zdrowego zostało z auta i co dałoby sie odsprzdac.
Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia dla Ciebie i dla dziewczyny!
Życze szybkiego powrotu do zdrowia !!!!
Pozdrawiam
Masakra. Wracaj nam do zdrowia, trzymajcie się mocno, dacie rade!