Powitać wszystkich
Powitać wszystkich
Witam na forum
Może napisz coś więcej
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Witaj, piszę coś więcej: Powitać wszystkich.....serdecznie?:P:P:P, oczywiście żartuję, żeby nie było, no cóż zdarzyłam zauważyć, ze jest tu formularz powitalny ale nie lubię szablonów, mam nadzieję, że mi wszyscy wybaczą:P, jestem szczęśliwą posiadaczką TT z naciskiem na szczęśliwą i śmigam sobie z prędkością światła na wysokości płotów:P, ponadto z tego forum można wyczytać mnóstwo mądrości, mam nadzieję, że w razie "w" pomożecie-pomożemy. Pozdrawiam
hej, hej.. pięknie witamy "szczęśliwą", to może zaprezntujesz nam swoje sreberko na zdjęciach?
Hej, jasne, że zaprezentuję, wrzucę jakieś fotki wieczorkiem, choćby nawet te z aukcji allegro, mnie powaliły, nieprzespana noc i szybka decyzja- już jesteś moja i nie opuszczę Cię aż do śmierci:P:P, pozdr
Witaj na forum
również witam
Witam najpiękniej, jak tylko potrafie
odwituję równie pięknie, wow Zakopane, TTka sprawdza się również jako terenówka?, góralu czy Ci nie żal?:P:P
Pomożecie?? Pomożemy
Witam
Napisz jakie modyfikacje zaszły w aucie
Znowu TT znowu Cabriolet
maginaTTion - cały czas stała w garażu wyczekując wiosny,a na zime jest "gniady",dobrze podkuty i co najważniejsze 4x4
Witam i pozdrawiam
witamy i czekamy na foty
I don't have dreams, I have goals.
Witam nie witanych: ZUCZEK, Swat, Jaaqob , ponadto nie miałam wczoraj czasu na wstawianie fotek i opisy, bo szalałam po sklepach z letnim obuwiem:P:P no i mam Pirelki w sobotę przekładka i zobaczymy jak się będą sprawować. Marcin180- przy Q można sobie pozwolić na wspinaczki:P:P, ja niestety nie mam, więc uskuteczniam jazdę po płaskim:P:P, neok- masz rację wszędzie fajnie się wygląda, tylko jak już wspominałam na innym poście na zimny łokieć się nie polansuje, bo nie dosięgam:P:P i nie proponować mi proszę zakupu podusi:P:P:P, pozdr