prosiak
prosiak
Ogladalem dzisiaj powtorke Gratuluje niezle wypadlas.... ! Ja z tych trzech wziol bym Merola, nawet bym sie nie zastanawial... w koncu bez gwiazdy nie ma jazdy heheh Technologicznie mercedes jest na wiele wyzszym poziomie niz porsche
ale silnik 4 litry i 400KM na trasie , hmm ?
ale prowadzenie fatalne - uklad kierowniczy ponoć do bani, zawias itd... taki wozidupek do crusingu po miescieZamieszczone przez miloo666
Pozdrawiam!
Pajak
a ja bym wybral S2000 Boxter to porsche dla ubogich jak kiedys slyszalem od znajomego... jak Slk to tylko z wiekszym silnikiem.... maly kompresorek nawet nie daje rady BMW 320d po chipie... jak powiem ze chcialbym Z4 to bedzie stronnicze
chcialbym byc taki ubogi.... Porsche to jednak marka z najwyzszej polki, mimo ze Boxster w podstawowej wersji ma mniej kucykow niz moja tetetkaZamieszczone przez DarPiet
boxtera kupisz juz za 40tys wiec tyle co TTZamieszczone przez Piootr
cenowej niestety... np maly przeglad ok 7tys zl.....Zamieszczone przez Piootr
I dla tego wziolem TT
tyle ze kazde kolo bedzie jechac w inna strone a auto bedzie zespawane z dwochZamieszczone przez DarPiet
juz nie przesadzaj...... zawsze masz takie negatywne podejscie do tematu aut? moze kup nowego boxera w salonie za 250tys to bedziesz usatysfakcjonowany....Zamieszczone przez Mari
DarPiet, tu masz za 40 tys http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3576310 . Wiem, ze lublisz takie furki ale sadze, ze wiekszosc bala by sie takim "zarysowanym" sprzetem jezdzic. NAJTANSZY boxster jest za 63 tys zl http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3584644 (i tak naprawde ani sprzedajacy nie zaznaczyl ze bezwypadkowy i nalezalo by sie upewnic czy nie wygladal wczesniej tak jak ten za 40 tys). Najtansze TT widzialem kiedys za 29 tys, a za 34 tys mozesz miec na xenonach juz jezdzace i odpicowane(oczywiscie wiadomo jakie to sa samochody). Nie pisz wiecej takich glupot. Podejscie to ja mam sceptyczne, nie napalam sie na cos i nie wyciagam wnioskow na podstawie aut w allegro posortowanych wg ceny. Idac Twoim tokiem myslenia kupimy:
Touareg ~40 tys
Cayenne ~66 tys
Evo 9 ~36 tys
To wszytsko lekko "zarysowane" ale dla Ciebie to nie problem Kupic za tyle mozna.
ty oczywiscie patrzysz na krajowy rynek..... na ktorym jest az ok 30 ofert sprzedazy aut z tego polowa porozbijana.....
mnie krajowy rynek nie interesuje....
http://www.autoscout24.it/List.aspx?...t=price&zipc=I
jestes do mnie jakos uprzedzony ze negujesz wszysto co napisze?
rozumiem ze wawa i lublin to wiocha i ze nie lubia krolewskiego miasta krakowa ale zeby tak oficjalnie to okazywac?
wiem ze BMW budzi negatywne emocje ale to jaki dajesz przyklad na forum wola o pomste do nieba..... moze ignoruj moje posty bedzie mniej problemu..
no i co mi tu pokazujesz autoscout? Tylko sie tym pograzasz. Kiedys pisalem maile i dzwonilem po ogloszeniach z autoscout i albo turek chcial zaliczke (mam nawet maile do dzis) albo nie bylo takiego numeru. Jest tylko jedno ogloszenie za 11 tys euro - http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=118690909 dodzwon sie na numer Tel.: +31 (0)6 46.66.66.63. Nie neguje z gory Twoich wypowiedzi tylko nie zgadzam sie z tym co piszesz Rozumiem, ze zupelnie brak Ci argumentow i schodzisz na niski poziom dyskusji bazujac na stereotypach i obrazaniu tak wielu Klubowiczow z Lublina i Warszawy. Oj szkoda szkoda. Czemu BMW? Bardzo lubie BMW. Ta marka kojarzy mi sie przede wszytskim z luksusowymi autami.
bo to jest rynek przez duze R, samych boxerow ponad 500 sztuk a nie 30szt jak na otomoto..Zamieszczone przez Mari
za 45tys we wrzesniu mozna bylo kupic ladnego boxera 98r w krakowie albo za 60tys 2001r we Wrocku
kiedys zastanwialem sie nad porsche jako autem do lansu ale osiagi niestety nie byly wystarczajace a koszty uzytkowania obrzydliwie wysokie (dla mnie szczegolnie..... moja byla zona na pewno by tego nie przezyla ze jezdze porsche, a mam wystarczajce problemy z nia
kupuj we wloszech.... tam nie ma turasow...Zamieszczone przez Mari
jak chcesz kupic auto to jedziesz i ogladasz a nie kupujesz przez telefon czy maila, prawda? no ale juz wiem ze Ty oceniasz auto na podstawie zdjec i ceny, nie zadajac sobie trudu obejrzenia auta czy tez przejazdzki nim...
to samo moglbym powiedziec o Tobie...Zamieszczone przez Mari
zadaj sobie trud przejrzenia archiwum moich wypowiedzi, a zobaczysz ile auto na zywo obejrzalem i ile sie ojezdzilem po Polsce ogladajac wlasnie "bezwypadkowe" TT. Po takim czyms jestem do wszytskiego nastawiony bardzo podejrzliwie. Jak widze cene nizsza o 30% albo koles nie chce mi wyslac szczegolowych zdjec badz podac VINu to po co mam jechac?Zamieszczone przez DarPiet
ciesze sie niezmiernieto samo moglbym powiedziec o Tobie...