Ja mam '99 i mam AC...CezaryAC podobno nie daja na wiek auta powyzej 10 lat
Ja mam '99 i mam AC...CezaryAC podobno nie daja na wiek auta powyzej 10 lat
Nie tylko...koledze chyba raczej chodzilo aby to AC sobie do RSek wykupili ;D
nie spotkalem sie z ograniczeniem AC w stosunku do wieku auta.
Batonx co sie wydarzylo?
No więc nie tylko mnie podoba się moja RSka... w piątek o północy próbowali sobie ją pożyczyć jacyś panowie. Nie wiem jakim cudem ale udało im się ją odpalić... to dziwne bo myślałem że automat to uniemożliwia. Odpalili 'na popych'. Prawdopodobnie zadziałał immobilser, odcięło paliwo, szybka akcja policji, info od monitoringu i de facto bryka odzyskana... Noc jednak nieprzespana i qpa nerwów. Auto ukradli spod hotelu, z dozorowanego parkingu, kamery, solid, bawili się przy nim 8 min. Jeszcze mi nerwy nie przeszły i to opiszę dokładniej, ale normalnie masakra. W każdym razie auto mam i większych strat nie ma: lekko porysowany zderzak tylni, zamki. Pchali RSa innym samochodem aby odpalić...
dla aut klasy sredniej to faktycznie zwykle do 10 lat w wiekszosci TU, ale TT traktowana jest jako auto premium - i nawet topowe TU daja na nie AC bez najmniejszego problemu
Batonx czy razem z RSem police dostarczylo ci tych "panow", czy uciekli ?
napisz cos wiecej o tym przykrym doswiadczeniu z happy endem,
piszac monitoring masz na mysli kamery hotelowe, czy monitoring gps twojego auta ?
Uciekli niestety. Policja niby próbowała pościgu, ale jak pokazali sprzęt którym dysponują to... nie mieli szans.Batonx czy razem z RSem police dostarczylo ci tych "panow", czy uciekli ?
napisz cos wiecej o tym przykrym doswiadczeniu z happy endem,
piszac monitoring masz na mysli kamery hotelowe, czy monitoring gps twojego auta ?
Monitoring: jedno i drugie.
Opiszę dokładne jak będę miał więcej czasu...
Batonx już cie chcialem op. lub na urlop wysłać, ale w tej sytuacji ci odpuszczę bo mogłeś być zdenerwowany
opisz co i jak w odpowiednim temacie
Znowu TT znowu Cabriolet
Ok, sorry Żuczek, pokasuj moje posty. Założę nowy temat na dniach.
bardzo sie ciesze, ze nie udalo im sie..
nauczka jest. W tym tyg ogarne jakis system.