Witam,
Szukam jakiejś firmy czy speca co by zrobił mi DP 3"
Najlepiej najbliżej Lublina, chociaż i do wawy mogę podskoczyć jak warto.
Witam,
Szukam jakiejś firmy czy speca co by zrobił mi DP 3"
Najlepiej najbliżej Lublina, chociaż i do wawy mogę podskoczyć jak warto.
Jaka masz wersje auta bo mam taki do sprzedania ale 180hp
Znowu TT znowu Cabriolet
a ile za ten dp???3 cale???
AUDI MÓJ NARKOTYK!!!
Też chciałem kupić ale nie potrzebuje kata.
Mam wersję 225, więc do mnie nie wejdzie
Gdzie robiłeś wydech?
M.G Motosport cena 600zł Kat nie przeszkadza w zrobieniu dobrej mocy, ale jak ktoś chce to może odciąc i sprzedać
Znowu TT znowu Cabriolet
Prosze podaj cene bez kata.
ale to nie jest 3 cale > 2.5 , a przynajmniej na foto tak nie wygląda...
Darson,Kaczucha robił sobie wydech sam,Napisz do niego może Ci coś podpowie.
a mierzyłeś go suwmiarką? bo tak szczerze to te rurki coś bidnie wyglądają...kolega też miał mieć 3 cale i potem 2.5 ale już na oko patrze i mówię że jest 2.5 cala no i oczywiście miałem rację...
wyżej fotka mojego i wyraźnie widać gdzie jest 3 cale a że przed siatką już tylko 2.5 a u Ciebie wygląda jak by od razu byo 2.5 cala...wiec tak z czystej ciekawości jak możesz to zmierz średnicę rurki bo już w pl nie raz słyszałem jak to robią 3 cale potem 2.5 a często jest tak że jest tylko 2.5 a właściciel i tak się nie kapnie bo tego tak nie widać:P
ZUCZEK wiesz może czy twoje DP będzie pasować do mojego 1.8t 180ps quattro bo ty masz fwd. Jeśli pasuje to masz juz kupca.
zapewne nie pasuje...
No niestety jest to tylko do FWD, Quatro ma reduktor i Dp. jest już bardziej skomplikowane
Znowu TT znowu Cabriolet
Ja mam downpipe 3 cale długości 1m, potem jest 2,5 cala i koncowy wdech remus, a wygląda to tak w porównaniu z serią
http://zapodaj.net/6f7d0a6229fb.jpg.html
na fotce tylko downpipe, może nie jest profi bo sam robiłem ale za to rury wyszly mnie 150zł + moje około 15h pracy
Ostatnio edytowane przez kaczucha90 ; 09-03-2011 o 22:56