Tak jak w temacie. Kupie radio AUDI CONCERT II. Za przyzwoita sumke
Tak jak w temacie. Kupie radio AUDI CONCERT II. Za przyzwoita sumke
Napisz do tej firmy: Informacje o Użytkowniku P_and_R - Aukcje internetowe Allegro ja od nich kupowałem. Okazji cenowej nie będzie bo potrzebujesz wersje 22 cm a tych jest bardzo mało + adapter CAN BUS (jak masz duży FIS najlepiej kupić taki, żeby utwory się wyświetlały na nim) Koszt: 599 zł radio (radio jak nówka) + 200 adapter. Firma solidna, dostałem gwarancję, gratis wyjmaki a samo radio owinęli w folie bombelkową która miała chyba ze 20 metrów długości bardzo dobrze zabezpieczyli przesyłkę.
Troche drogo. Tez widzialem ta aukcje.
Ok. Dziekowac za pomoc. Jakby ktos mial w dobrych pieniadzach to prosze o kontakt
Ja Ci mogę sprzedać za 400pln. Nie wiem tylko co znaczy II ? Ja mam nowego Concerta, nie używany, nowiuśki na gwarancji, wszystkie papiery, dzisiaj 'wydłubany' z nowej tt rs. Jak jesteś zainteresowany to pisz na priva.
Od nowej tt raczej nie podejdzie. Chyba ze sie myle.
Taniej raczej nie znajdziesz:
CD AUDI CONCERT II 22 CM- A2A3A4A6A8-chowane ga
Do tego musisz dokupić:
Jak masz duży fis ADAPTER CAN-BUS AUDI Z FIS DLA CHORUS 2 CONCERT 2 (1479219674) - Aukcje internetowe Allegro dla małego fis-a są tańsze o ok 30 zł
I don't have dreams, I have goals.
szczerze to jestem zdziwiony że takie stare radyjka jeszcze trzymają taką cenę...
Wbrew pozoru są to dobre radia dla tego taka cena.
To są bardzo dobre radia, może nie za piękne ale pasują do TT
Znowu TT znowu Cabriolet
a tuner radiowy wymiata !!!!
NAPRAWY, PRZEGLĄDY, TUNING grupy VAG i BMW. ZAPRASZAM !!!
A ja mam wyciągnięty dla concert I kabelek pod iPoda/iPhone i szczerze polecam zamiast migracji na concert II.
Czy do TT z 2003 roku potrzebuje CAN-BUS??
W wątku w którym pytasz o radio jest odpowiedź:
"Co to jest CAN BUS inaczej zwany z polskiego „szyna CAN” lub „magistral? CAN” ?
W duzym uproszczeniu jest to cyfrowa magistrala komunikacji dla elektroniki wykorzystywanej w samochodzie. Ponieważ Radio jest czascia tej elektroniki s? radia, które były wkładane do Audi TT wykorzystuj?ce i nie posiadj?ce wsparcia CAN. Z informacji do których dotarłem w starszych modelach AUDI MY / Model 2000 (czyli wyprodukowanych przed 26 tygodniem roku 1999) nie ma szyny CAN i komunikacja jest analogowa, w każdym nowszym powinna być cyfrowa. Aby sprawdzić 100% czy Twoja TT ma magistrale CAN użyj VAG-COM’a."
źródło tekstu
Ostatnio edytowane przez Jaqob ; 11-03-2011 o 16:58
I don't have dreams, I have goals.