witam
szukam przewodu gumowego odpowietrzenia bloku.
przewod wchodzi do obudowy na filt olejowy od góry.
pozdrawiam
witam
szukam przewodu gumowego odpowietrzenia bloku.
przewod wchodzi do obudowy na filt olejowy od góry.
pozdrawiam
LATAJ NISKO I POWOLI
hmm musisz sprecyzowac ten element który poszukujesz..chodzi o takie kolanko 90 stopni które wchodzi do bloku silnika i jest uszczelnione oringami i zabezpieczone druciana zawleczka żeby nie wyleciało? jeśli tak to ten element jest z plastiku
strzał w 10 dosłownie to.
juz był bym bez reki-dał bym ja obciac ze guma
LATAJ NISKO I POWOLI
zadzwoń może do aso..może koszt tej pierdoły jest niewielki bo koszt wyprodukowania takiego elementu to groszowe sprawy więc pomimo bardzo dużych marży może nie będzie tragedii, a tego kolanka nikt nie wywala pozbywając się układu pcv więc może byc problem żeby ktoś to miał na stanie
ok.dzieki wielkie a pomoc
pozdrowionka
z marza sklepu 160zł.
Ostatnio edytowane przez Pawel-2005 ; 03-03-2011 o 16:04
LATAJ NISKO I POWOLI
Siema Tomi Kuba z dzierżóniowa z tej strony....dzwon do nas do aso do skody maja duzo taniej niz inne servisy.pozdro
AUDI MÓJ NARKOTYK!!!
albo zadzwoń do vagtech no bo marża jest wręcz kosmiczna, w chinach koszt zrobienia takiego kolanka to pewnie koszt gdzieś 50groszy w europie niech będzie że to 5zł ( chyba wszystkie 1.8t mają takie same ) więc to jawne naciąganie ludzi , za podobny element czyli rurka od bagnetu zapłaciłem chyba 16zł a wiec 10 razy mniej a koszt wyprodukowania podobny, no niema co się użalac albo próbowac rogryźc ich rozumowanie tylko pokąbinowac, zadzwoń pod numer 694679252 i powołaj się na mój nick, i napisz jaka cene zaproponował
W 1.8 20V jest to samo, bo bloki sa praktycznie zamienne
NAPRAWY, PRZEGLĄDY, TUNING grupy VAG i BMW. ZAPRASZAM !!!
Jak byś dał fotkę to pewnie znalazł bym coś takiego w piwnicy, nie dawno wywalałem cały ten układ
Znowu TT znowu Cabriolet
Zuczek element, o ktory mu chodzi raczej nie wywalales
wyglada to tak -numer czesci 06A-103-213F na zdjeciach zamieszczonych przez Artura
http://www.klubtt.pl/ogallne/2729-ni...aszych-tt.html
no u zuczka ten element jest ale w aucie...i co powiedzieli w vagtech?
witam
dopiero wrociłem z pracy i czytam.zadzwonie z rana.dzieki Wszystkim za pomoc
pozdrawiam
witam
dzwoniłem i powołałem sie na Ciebie (PAWEŁ-2005) i cenka juz spadła znacznie 105zł.Juz nie jest zle
dzieki wielkie.
hmm chyba Arttur będzie urywał głowy za robienie OT a ja muszę zacząć za pisanie post pod postem:P
Ostatnio edytowane przez Pawel-2005 ; 04-03-2011 o 13:17
LATAJ NISKO I POWOLI
no 105 to nie 160 co nie zmienia faktu że dać 100zł za kawałek plastikowej rurki która waży 100g to trochę sporo...a co się stało z Twoją? bo jeśli ta część gdzie wchodzi ona w blok i jest zabezpieczona zawleczką jest dobra to ja bym coś dosztukował z plastiku i dał spawaczowi do obsmarkania albo jakoś to drobił...koszt wyszedłby pewnie maks 20zł a tam niema ani specjalnych ciśnień ,wibracji ani naprężeń mechanicznych więc jeśli się da to możesz coś powizjonować a za jakis czas może coś spotkasz na allegro :P