Alu kola, Lit kola, Audi TT (8N 1999-2007) 18" - ELEKTRONY
Niewiem czy był temat ale fajny link można sobie wirtualnie poprzymierzać felgi może komuś się przyda
Alu kola, Lit kola, Audi TT (8N 1999-2007) 18" - ELEKTRONY
Niewiem czy był temat ale fajny link można sobie wirtualnie poprzymierzać felgi może komuś się przyda
Damians
Tej stronki jeszcze nie było na forum .
Generalnie bardzo spoko , fajne ujęcie auta i nie wygląda to tak sztucznie jak na podobnych stronach .
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
tylko że felgi mało są dopracowane , no i niema takich pewnych kultowych modeli a są jakieś asa na licencji bbs ;/ a prawdziwych bbs jakos nie widać;/
Moje typy na wiosne
2009 Lotka R32 tył,Dystanse,Większe hamulce tył,Ciemne szyby jak drug? połówkę przekonam,Dolot BMR
no ale trzeba jeszcze dysponowac nowym audi TT:P
Nowe TT to taki mały szczegół
Znowu TT znowu Cabriolet
Nie prawda połowa z tego sa rozmiary 5/100 a jeśli nie ma są dystense przejściowe z 5/100 na 5/112 renomowanych firm .Ale generalnie jakie sa wsze typy ? Może macie jakieś propozycje ?
Ostatnio edytowane przez Maxvibe ; 21-02-2011 o 22:53
2009 Lotka R32 tył,Dystanse,Większe hamulce tył,Ciemne szyby jak drug? połówkę przekonam,Dolot BMR
hmm no to jak by nie było to mogę sobie pozwolic na te felgi...:P ale nowej tt nie planuje:P
Panowie felgi w przypadkach są w rozmiarze 5/100 jeśli chodzi o wzóry RS to jak narazie zostają dystanse przejściowe 5/100 na 5/112 dobrych firm chyba że macie inne pomysły albo mój pomysł jest głupi hehe Które obstawiacie w swojej rakiecie
Ostatnio edytowane przez Maxvibe ; 22-02-2011 o 09:51
ja mam dystanse zmieniajace rozstaw śrób i wcale nie renomowanej firmy bo sam je sobie "zaprojektowałem" dałem do wykonania znajomemu który zrobił ze stopowej stali i wsztstko hula już któryś sezon..więc felgi od RS czy jakiś tam nowych TT mogę przytulic ale tak szczerze to nie czuje takiej potrzeby bo te co mam nadal mi się podobają i jedyne myśli jakie mi chodzą po głowie to zedrzec lakier z rantów i je wypolerowac