2 wariant jest wporzo..kolega miał w tt i fajny bajer
no ale i tak wykładzina na 1 fotce wymiata:P
Dzięki śliczne. W TT które nabędę nie ma radia i myślałem nad rozwiązaniem: Audi concert II 22cm (z CD) 599 zł + CAM BUS zintegrowany z FIS-em 250 zł łącznie to już 850 zł może lepiej doinwestować i kupić nieoryginalne radio z takim właśnie wysuwanym panelem z nawigacja?! Oreintuje się ktoś od jakiej ceny zaczynają się takie radyjka, jakiego szukać najlepiej (pasujące do TT - 22cm , klapka się bedzie zamykac)?
Mam nawigacje fabryczna w Audi TT na fisa i nie wiem gdzie zakupic do niej plytez mapa polski? jesli ktos moze podpowiedziec to bardzo prosze.
http://www.klubtt.pl/ogallne/1457-na...html#post11375 Administrator Paweł ma mapy ALE jak by ci się nawigacja nie podobała albo znudzila albo byś stwierdził, że jest przestarzała powiedzmy, że byłbym nią zainteresowany
BTW: weź się może najpierw przywitaj http://www.klubtt.pl/tutaj-siae-witamy/ bo dostaniesz tylko od administracji zjebkę zamiast cenne rady
Ostatnio edytowane przez Jaqob ; 14-02-2011 o 19:11
no myślałem że jak usunę posta koledze to się domyśli...mam nadzieję że szybko nadrobi braki bo inaczej ponownie posty polecą do kosza, zazwyczaj ludzie skoro już się nie witają w tym dziale to chociaż w swoim pierwszym poście zaczynają od witam a tutaj nic..nieładnie troszkę...więc liczymy na szybką poprawę..
Witam szanowna administracjer , wszystkich modernizatorow i wszystkich tu obecnych. Dzieki za odpowiedz .. ale i tak nie wiem jak sie skontaktowac Z Panem Pawłem , by taka plyte mi odsprzedal.
napisz na Pw i czekaj cierpliwie aż się odezwie
Panie Pawle , sorry ale nie wiem co to jest Pw? przyznaje ze nie korzystalem do tej poiry z zadnego forum , wiec takie skruty mi sa nie znane. Znalazlerm sie tu tylko dlatego iz mam taka potrzebe znalezienia plyty do fabrtcznej nawigacji z mapa polski .posiadam plyte z mapa Szwajcarji i w tym jezyku . a taka nie stanowi dla mnie zadnego porzytku. Wiec Prosil bym jesli pan Takowa posiada o ..Moje GG 861122 prosze o kontakt.
Rozsmieszylem? he he , sam sie teraz z tego smieje...
no i na przyszłośc starajmy się nie pisac postów jeden pod drugim tylko korzystac z edycji dopisujac zmiany
Ostatnio edytowane przez Pawel-2005 ; 18-02-2011 o 20:39
PW - Prywatna Wiadomość
KLIKNIJ TUTAJ ABY NAPISAĆ WIADOMOŚĆ DO PAWŁA
Ostatnio edytowane przez Jaqob ; 18-02-2011 o 20:29
no tylko że ja nie mam nawigacji w swojej tt no i tak samo płytki, ale tak jak koledzy wyjaśnili trzeba kliknac na kolege Paweł( admin, czerwony kolor) i wysłac wiadomosc z zapytaniem, może udzieli info...a jeśli nie to myślę że admin Arttur cos doradzi w tej sprawie albo ktos kto ma nawigacje w swojej tt bo ja nie dysponuje takim urzadzeniem w swoim aucie:P
Ja też nie za wiele pomogę w temacie bo nie mam seryjnej nawigacji tylko TomTom - a .
Mogę jednak rozejrzeć się dla kolegi za seryjną nawigacją bo czasami pojawiają sie w bardzo dobrej cenie
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Takie coś u ciebie w jakiej cenie można kupić? +- jakie to koszty?
Btw: w wakacje będę w Chicago (pod warunkiem, że otrzymam wizę) to może jakiegoś spota zrobimy
Ostatnio edytowane przez Jaqob ; 19-02-2011 o 13:31
Ciekawe na jakiej zasadzie działa ten widok z lotu ptaka w tej navi z S8.