No i ja bym taki chciał jak Arttur z duzym haftem
No i ja bym taki chciał jak Arttur z duzym haftem
hihi spoczko Arttur więc zrobimy handel wymienny ja Ci wyślę ręcznik do Usa a Ty mi tą paczkę o której ostatnio piszemy..tak fifty fity heheh(joke)
a wymiary ręczników to duże czy małe? dziś będzie u mnie klient po odbiór i zostały 2 małe czarne grube to pewnie je od niego odkupię i haftnę . Oczywiście z dużymi recznikami tez nie bedzie problemu..a hafty planuję zrobić 2 po jednej stronie logo clubtt a po drugie 4 pierscienie i podpis audi zrobię to cyknę fotkę i wrzucę
Mi bardziej pasuje duży , choć może też być z małym do kompletu .
Hafty tak jak napisałeś .
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Pawel-2005, Ja też byłbym chętny na te ręczniki tylko cenę podaj jakbyś mógł no i ta koszulka polo też jest w moim kręgu zainteresowań więc pewnie bym wszystko od razu wziął
za mały ręcznik z 2 logami wyszło by 20zł a z imiennikiem pod logiem clubtt bedzie 25zł
To podaj cenę za pakiet duży + mały + wysyłka i przesyłam kasę
Pozdrawiam
no obiecywałem Wam te ręczniki , już miałem ale komuś musiałem haftnąć a teraz wziołem 4 na początek i już sa wyhaftowane , czarne z białym logiem clubtt i srebrnymi pierścieniami i czerwonym podpisem Audi fotka jak to wygląda:
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
i po zapakowaniu:
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
ręczniki są idealnie czarne bez żadnych plamek( na fotce to przez lampę błyskową ) grube o wymiarze 95cm na gdzieś 47cm a więc nie aż takie bardzo malutkie, oczywiście to są te mniejsze a na większe czekam ręczników mam 4 szt ale Arttur jeden mały chyba już zarezerwował i kolega Denmark też coś więc jak oni się zdeklarują to reszta na sprzedanie
cena tych 4 które już zrobiłem to po 20zł od sztuki a gdy w następnej partii ktoś zechce z nickiem swoim pod logo club tt to będzie po 27zł od sztuki
cena dużego to pewnie będzie z 15-20zł więcej w zależności ile hafty zwiększe i jak to wszystko wyjdzie żeby dobrze wyglądało
na stanie mam jeszcze dwie czarne polo XXL i jedną XL i moge zrobić od razu bez czekania koszulki takie jak wcześniej braliście i chyba byliście zadowoleni
ponadto jeszcze została mi ta 1 czapka jasna z daszkiem z logo clubtt i z tyłu audi w liczbie tylko 1 szt i nie planuję ich więcej robić a więc typowy unikat <lol>
jak ktoś zainteresowany to wrzuce fotki jak to wszystko wygląda bo czapka jest fajna markowa i zapłaciłem za nią ze 4 dyszki i oddam praktycznie za tyle samo
Ostatnio edytowane przez Pawel-2005 ; 11-02-2011 o 14:06
Ja mogę wziąć jeden mały ręcznik. Wrzuć jeszcze fotki tej czapki, to może się skuszę, lato idzie do cabrioleta się przyda
Ja dalej jestem chętny tak więc ten mały trzymaj dla mnie i dalej czekam na duży .
Oba niech będą z nickiem
Pozdrawiam
no ok więc 3 ręczniki są na sprzedanie
wystawić wam na allegro?
Jeden ręcznik mały ja wezmę.
Wrzuć fotkę tej czapki. Chcę zobaczyć jak ona wygląda i jaki ma kolor, to może też się na nią skuszę.
Ja bym wziął maly i duzy
narazie mam tylko małe, lecz bedą i duże...foto czapki tez cyknę bo dzis kompa ogarniałem i wszystko jest w rozsypce;/
Ja poproszę o komplet(mały+duży).Pawel-2005 jak Chcesz kasę na konto to namiary Pisz na pv.Pozdro.
no dziś był gosciu i niebawem ma mi przynieśc duże ręczniki