Pawel-2005, chyba ci osta przy wale
Pawel-2005, chyba ci osta przy wale
Znowu TT znowu Cabriolet
ZUCZEK, szukałem wątku o tej masie i nie mogłem znaleźć więc tutaj napisałem...i tyle...ale już znalazłem ten wątek i tam grzecznie napisałem ...więc spokojnie Panie władzo
Pawel-2005, No widzisz jak chcesz to potrafisz
Znowu TT znowu Cabriolet
Panowie takie pytanie. Czy po wywaleniu katalizatora dźwięk jest chodź trochę podobny do tego co filmik niżej?
YouTube - Audi TT muffler delete clip 2
Środek samochodu:
YouTube - Audi TT muffler delete clip 3
Katalizator mam jednak sprawny i nie chce go wybebeszać, ewentualnie dam rurę 2.5.
Te filmiki są kręcone po wywaleniu tłumika środkowego więc raczej nie ma co porównywać do dźwięku po wywaleniu katalizatora .
Oczywiście nie musisz wybebeszać katalizatora jak nie chcesz , wstawienie rury toteż wyjście .
Tyle że jak już się bawić w spawanie to może zrobić tak żeby można było zamieniać to z katalizatorem kiedy trzeba .
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Co do filmiku to pisze tłumnik ale na innych czasem piszą w opisach muffer = cat.
Muffler to zawsze tłumik ewentualnie mylony jest z rezonatorem , nigdy nie używają tej nazwy odnośnie katalizatora .
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
OKi mój błąd poszukam coś innego.
no dźwiek filmików na youtube nie odda Ci tego co jest na prawde...moja rada to wymontuj go i zastąp rurą tak że jak CI się zachce go włożyć( po co? ja jeżdżę tak już 2 lata i jest git) to zamocujesz i będzie ok...no i ważne czy masz 1 sondę czy 2 ale rok 99 to myślę że będzie 1 ale warto sprawdzić na wszelki wypadek
kolega ma BAM z tego co pamiętam więc ma 2, APX ma jedną
Malina co TY gadasz jak może mieć BAM jak ma 180tkę;/ BAM to 225 i to od 2001 rok .......także na 90% tam jest jedna sonda ale niema co gdybać tylko najlepiej sprawdzić i bedzie wszystko jasne
Panowie 100 razy pisałem że jestem posiadaczem 1 sony. Pod tt zaglądałem tyle razy ze już znam na pamięć co i jak.
no i ja też pisałem że masz 1 tylko malina wyskoczył z BAM hehe no ja na Twoim miejscu bym się nie zastanawiał tylko wycinał kata..tylko bez uszkadzania go to weźmiesz jeszcze jakąś kaskę tak jak ja swój
Malina czasem jest jak Maciek z Klanu "Co się stało" . Zjawi się znikąd coś pierdol**** i zniknie.
YouTube - Maciek-co się stało
hehe co się stało ?!
cały czas uczę się czegoś nowego nie wiedziałem że w 180 nie ma BAM szczerze mówiąc, wybaczcie za błąd.