Hehe dobre... "TT i możesz więcej" Pudzian też wyciągał TIRa
Hehe dobre... "TT i możesz więcej" Pudzian też wyciągał TIRa
Dobre, nie ma to jak quattro
YouTube - Ken Block's Gymkhana THREE, Part 2; Ultimate Playground; l'Autodrome, France.mp4 musicie to zobaczyć, koleś wymiata:d
Uwielbiam te jego wyczyny, gość wyciska z auta 100%, chciał bym zobaczyć go na jakiś rajdzie tą Fiestą, mógł by wpaść na Barbórkę
Znowu TT znowu Cabriolet
Tylko ile tam było powtórzeń, żeby to wszystko tak ładnie idealnie wyszło...
Co nie zmienia faktu, że nieźle wymiata.
Kiedyś widziałem inne filmiki. Wiele trików ma podobnych co nie zmienia faktu, że super się ogląda.
ja mieszlam w Szczecinie...
miejsce gdzie byl krecony ten filmik jest jakies kilkaset metrow od mojej pracy. W okolicy gdzie mieszkam jest kilka takich drog gdzie jak spadnie snieg to kierowcy zazwyczaj jada jak na sankach... spore nachylenie, ubity snieg i na efekty dlugo nie trzeba czekac. raz widzialem jak w poplochu z auta sunacego bokiem w zupelnie niekontrolowanym poslizgu po nieudanym szturmie na wzniesienie wysiadala zaloga z kierowca na czele
jedynie kraweznik uratowal to auto przed spadkiem z dosc sporej skarpy.
PZDR!
Takie ładne fele zniszczył !
Auto od kobiety
Kupno volkswagena od starszej pani - Joe Monster
Haha zajefajne. Właśnie w pracy się uśmiałem z ekipą Wie ktoś co znaczą napisy na końcu reklamy ??
"Nie każda starsza pani jest wiarygodna. Każdy Golf szczęśliwy" coś takiego
Wow IceMan ile Ty znasz języków ?? Czy translator ?
Mechanik się nie spisał... - Joe Monster
Podejrzewam śruby lub dystanse dziadowskie. LUDZIE NIE KUPUJCIE DZIADOSTWA
No lekka wtopa Ja miałem coś podobnego jak zmieniałem kółka na zimowe, jakoś źle mi dokręcił jedno koło i po jakimś czasie coś zaczeło stukać z tyłu, już chciałem jechać do mechanika gdy wpadłem na genialny pomysł. Wziąłem klucz i sprawdziłem śruby, była to chyba ostatnia chwila bo mogłem je palcami wkręcać. Podejrzewam że jeszcze z 2km i by mi kółko tak samo odpadło.
A ja kiedyś kupie sobie coś takiego :
"Cicha Noc" w wykonaniu Mustanga z 1968 roku - Joe Monster
Cele nie marzenia
A ósmego dnia Bóg stworzył Audi...