Kto jest ze Szczecina ? To chyba było w Szczecinie...Kultowe "Ale urwał" :P
YouTube - Ale Urwał Oryginał
Uważajcie na siebie :P
Kto jest ze Szczecina ? To chyba było w Szczecinie...Kultowe "Ale urwał" :P
YouTube - Ale Urwał Oryginał
Uważajcie na siebie :P
AAALE urwał ale to było dobre!!, TERA KADETEM, DAJ KAMIENIA, 0.35 SŁYCHAĆ STRZAŁY, niech ginie
Podkład to klasyk
ale powiem ze jak by tak heble puscił to mógł wyprowadzic tego czerwonego
Znowu TT znowu Cabriolet
Naśmiałem się strasznie. Właśnie zaglądnąłem za okno i już nie było mi do śmiechu
Kultowy filmik Dokładnie tak jak Żuczek pisze, barany blokują koła i jadą jak na sankach.
Oczywiście teraz wszyscy będą pisać jakby to oni wyprowadzili taki samochód z poślizgu buhahaha
Jezusie ...........
Zamieszczone przez John Dryden
CUBANITO nie masz się z czego śmiać, no chyba że należysz do tej grupy kierowców ktorzy zaciskają półdupki i walą w przeszkodę z zamkniętymi oczami
Znowu TT znowu Cabriolet
puszczając jeszcze kierownicę
Nie no wiadomo wy byście dali radę na milion procent W końcu takich mistrzów kierownicy to żadko się spotyka. Łatwo się pisze siedząc w fotelu na dupie przed monitorem co nie?
A co do mojej osoby to jeszcze 4 lata temu jeździłem w KJS-ach zdobywając licencję rajdową R2 więc możesz schować sobie te głupie komentarze. Ale tak to już zazwyczaj jest z tymi co dużo się chwalą to jak przychodzi co do czego to mało robią.
filmik jest pierwsza klasa odnośnie puszczania kierownicy to moja tesciowa tak potrafi widzac zagrozenie na sliskim puscic kierownice i zaczac krzyczec od tego momentu nie puszczam juz z nia dziecka samochodem jak dla mnie makabra
Cubanito heh żuczek napisał to w formie żartu i wcale zapewne tak nie myśli jak napisał a to co ja dodałem to także żart i także nie tak nie myślę i pisząc to nie kierowałem do Twojej osoby...jak widzisz temat jest w dziale rozrywka , filmiki troszkę głupawe ale jakoś każdy to widział więc nie spinaj się bo nikt nie kwestionuje Twoich umiejętności więc relax..co nie zmienia faktu że jak by w tym pierwszym aucie puścił hebel to powinien go wyprowadzić(na filmiku widać że koła zblokowane) natomiast koła "złotówy" się kręciły więc on pewnie miał ciężej...niestety zazwyczaj odruchem ludzkim jest hebel do końca i kręci kierą( brak abs to brak sterowności) dlatego wymyślono taki świetny wynalazek jak abs
YouTube - kultowe : ale urwał! ( ale to było dobre )
Ta wersja jest lepsza...
CUBANITO
A co do mojej osoby to jeszcze 4 lata temu jeździłem w KJS-ach zdobywając licencję rajdową R2 więc możesz schować sobie te głupie komentarze. Ale tak to już zazwyczaj jest z tymi co dużo się chwalą to jak przychodzi co do czego to mało robi
ZUCZEK
Ojojoj jeżeli poczuleś się dotknięty to przepraszam i myślę że to że masz licencję R2 nie ma tu nic do rzeczy, takich manewrów powinni uczyć na prawie jazdy, w zimę takie sytuacje to codzienność, w tym przypadku prawie pół minuty na podjęcie działania, więc nie przesadzajmy.
Nie uważam się za znakomitego kierowcę po mimo sporego stażu za kółkiem i nie tylko, ba myślę nawet, że nigdy takim nie będę, bo człowiek uczy się całe życie
Znowu TT znowu Cabriolet
Panowie nie spszeczać się. Dam wam coś na zgode. Taki maly a dał rade: YouTube - tt wyciaga tira