Dokładnie Mam nadzieje, że stejdz 3 bedzie juz u mnie w aucie
Dokładnie Mam nadzieje, że stejdz 3 bedzie juz u mnie w aucie
NAPRAWY, PRZEGLĄDY, TUNING grupy VAG i BMW. ZAPRASZAM !!!
cieszy mnie ten fakt że jest parę osób które rozkręca to forum i że dłubią coś więcej niż tylko zmiana klocków olejów i naprawa to czego się wysypało
graty już są wydech od Milteka przyszedł , teraz trzeba tylko je zamontować i dostroić program, kto wie może w przyszłości nieco większe turbo wejdzie, moje marzenie to 460ps i 640nm
a jak będziesz miał 460ps to powiesz..ach te 500+ i 750nm fajnie brzmi...
Myslałem ze celujesz bardziej w 463hp i 642nm i mam nadzieje ze nie zalamiesz sie jak wyjdzie 458hp i 638nm
Znowu TT znowu Cabriolet
na razie jest słabo ;P muszę Turbinkę wymienić
to co już nie daje rady? czy jej stan już jest ;/?
VTG tak stwierdziło? a moze nie dają rady z programem? zweryfikował bym to jeszcze
Znowu TT znowu Cabriolet
Kiedy Michał nasteny film ? Mój bart nie może sie doczekać zwłaszcza ze jego auto nie zbiera od 0-60 w sekunde heehhe Fotd focus tci tak nie ma
2009 Lotka R32 tył,Dystanse,Większe hamulce tył,Ciemne szyby jak drug? połówkę przekonam,Dolot BMR
Hey sorki za późny lag w odpisywaniu postów,
Aktualnie graty są zamontowane - duży IC'ek, kompletny miltek jak również adaptacja w VTG. Wypluło 395ps i 560nm, auto odpycha się bardzo przyzwoicie po setce jest duża odczuwalna różnica, aczkolwiek nie robi aż takiego wrażenia.
Czekam aż skończy się sezon zimowy, kupuje dobre opony na sezon i na pewno coś nagram
a jakieś dalsze mody na rok 2011? bo jeśli nie to ja się pisze na rewanż gdy już założę odpowiednią turbawkę...
Napisz Michale odnośnie wydechu Milteka. Jaki masz, ile kosztuje i czy jednym słowem warto? Dla mnie istotny jest dźwięk: lepszy, gorszy, bz.?
ps.: paweł ja wyzwanie zawsze bym podjął nawet jak mam mniej PS
Ostatnio edytowane przez MichalTT ; 09-07-2011 o 00:47
spoko mam nadzieję że wpadniesz na jakiś spocik to nas pokilujesz troszkę