Sorki- skr?ca? w Lewo , i ja lecia?em lewym pasem, to chyba normalne
Jak pisa?em to by?em pod wp?ywem emocji - hee
No i zdeczko zdiwi?em sie jak przed sob? zobaczyt??m kabin? jakiej? Scani.
Sorki- skr?ca? w Lewo , i ja lecia?em lewym pasem, to chyba normalne
Jak pisa?em to by?em pod wp?ywem emocji - hee
No i zdeczko zdiwi?em sie jak przed sob? zobaczyt??m kabin? jakiej? Scani.
TTC Quattro
GG 1539752
Moje auto z zewn?trz praktycznie nie ruszone. Ale od ?rodka to jest co wymieniac .....ch?odnica wody , klima , przewody wspomagania, zderarzak ( jedyna cz?s? zewn?trzna) przewody alu do klomy ..... itd. itd..........ca?e szcz?scie ?e jecha?em wolno i poduszki nie strzeli?y
nie pitolcie tutaj panowie o glupotach tylko powiedzcie co z tym zlocikiem?! podlaczamy sie do audi i jedziemy gdzies czy **** blada?
bo ja mam ochote gdzies pojechac...
pozdrawiam
co nie pitolcie? to powa?ne sprawy - Czarek nie rozwaliles to uwazaj
Yukon
Ja sie obawiam o zawieszenie i punkty mocowa? ?eby mi go nie przestawilo, ale jutro wszystko bede wiedzial , przejade sie do nich , i zobacze co i jak.
TTC Quattro
GG 1539752
Dzieciaki! Czarek ma racj?. Starajcie si? zamieszcza? posty w odpowiednich grupach tematycznych, bo inaczej straszny bajzel nam si? tu zrobi. Ju? jest lekko namieszane, wi?c nie pozw?lmy na to OK?
Co do zlotu Czareczku, to spokojnie. Nie da si? tak hop siup! Jest sporo spraw formalnych do za?atwienia, a czasu te? znowu tak nie ma do tego typu rzeczy. Jednego mo?esz by? pewny: ZLOT B?DZIE! Pozdrawiam!
P.S. Poza tym na razie Aga nie ma jak dotrze? na ewentualny zlot....
Ok postaram sie wiecej tego nie robi?,
Odno?niwe zlotu - mo?na zorganizowa? gdzies blisko Agi - niedzie musaiala brac fury i przyjedzie np: rowerem
TTC Quattro
GG 1539752
no i to jest pomys?!!! przyjade na sankach juz je szykuje do zlotu
A mo?e sylwester ...........?