Ogólnie w VAGach te wycierające plastiki to norma. Wiem, ze handlarze przed sprzedażą oddają to do lakiernika. Po renowacji podobno wyglądają jak nowe i jest ok. To z zasłyszanej opinii, bo sam nie widziałem i nie dotykałem.
Ogólnie w VAGach te wycierające plastiki to norma. Wiem, ze handlarze przed sprzedażą oddają to do lakiernika. Po renowacji podobno wyglądają jak nowe i jest ok. To z zasłyszanej opinii, bo sam nie widziałem i nie dotykałem.
NAPRAWY, PRZEGLĄDY, TUNING grupy VAG i BMW. ZAPRASZAM !!!
ale handlarza nie interesuje to czy ta farba zejdzie po miesiącu czy po roku..a nas użytkowników już trochę bardziej..a te elementy są powlekane jakąś gumą czy czymś więc nie wróżę dobrego efektu po prostu to malując...
Malowanie nie ma sensu, znajomy wysłał do malowania właśnie taką gumowaną farbą kilka elementów
jak otworzył paczkę to już były porysowane zdecydowanie malowanie odradzam ...
obszyć skórką i będzie gites
.... 1,8 t....
lewarek hamulca ręcznego tak...uchwyty w drzwiach jakoś bardziej mi się podobają te co są oryginalnie lecz nie wiem czy ta gumowana warstwa jest dosyć gruba bo nie chciałbym tego zedrzeć;/
Nie ruszaj tej gumy. Ja mam zniszczone po niemieckich kobietach z milionem pierścionków. Guma jest cienka a pod nią coś białego.
Pawel-2005, pisałem Ci wyżej, że odradzam ruszanie tego uchwytu i zabawy w szlifowanie, bo jest dosyć cienka właśnie ta warstwa, bo sam miałem tak prawy uchwyt zdarty do tego czegoś białego jak napisał IceMan09
z malowaniem kibel z podszlifowaniem to samo...obszyć to tylko ręczny...no to nie mam pomysłu:P
jedynie bardzo dobry klej i naprawdę cienka warstwa gumy/skóry i porządnie obkleić. Mam w domu 2 skóry z aligatora może coś z nią wymyśle :]
IceMan09, dwie skóry z aligatora ? gdzieś Ty go upolował
a tak na serio to czy ja wiem czy taka skóra też by pasowała do wnętrza ? raczej chyba by się gryzła trochę z otoczeniem
Ale za to jaki lans na allegro
Co racja to racja To może upoluj więcej tych aligatorów na wszelki wypadek jakby takie uchwyty zrobiły szał na allegro
no ale ja nie chce się lansować na allegro tylko chciałbym przywrócić tym elementom dawny blask..nadal chyba najlepiej wypada hydrografika tylko malowanie ala karobon mnie nie przekonuje..
no chyba, że znalazł byś gdzieś te uchwyty z demontażu w dobrym stanie, powinny być tańsze niż w ASO, a wnętrze pozostaje nie zmienione. Ja tak właśnie znalazłem do siebie jak wymieniałem - w stanie idealnym, dosłownie jakbym nówke w ręce trzymał
Nie rozumiem dla czego macie jakieś zastrzeżenia do skórzanych uchwytów , wygląda to całkiem dobrze nawet na fotce gdzie czarna skóra wyszła blado
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
no w sumie tutaj jest ładnie...można pomyśleć tylko żeby nie dać do takiego partacza jak dałem wcześniej...