YouTube - Audi TT DTMGT Widebody
...co o tym sądzicie?
...Ktoś planuje takie modyfikacje?
YouTube - Audi TT DTMGT Widebody
...co o tym sądzicie?
...Ktoś planuje takie modyfikacje?
już dawno widziałem ten filmik, takich "projektów" też już sporo widziałem na szczęście na żywo mnie takie okazy omijają i bardzo dobrze, ale TT stało się już tanim autem( szczególnie te okazje ) i tacy wizjonerzy projektanci niestety będą się pastwić nad tym autem co tylko mnie zasmuca...
Prawde mówiąć TT z tego filmiku jest profesjonalnie ztuningowane, ładny lakierek + bardzo fajne felgi. Kwestia kształtów spoilerów jest dyskusyjna. Ale widać że projekt został doinwestowany.
Inaczej sprawa wygląda z tuningiem tych tzw. "okazji" robione niskim kosztem najczęsciej na elementach które wymagały naprawy po dzwonie na allegro można znalezc kilka takich rodzynków i to wlasnie takie egzemplarze za kilka lat zajmą zaszczytne miejsce opla "szpachlibry"
Audi TT 2000r. 180 km Super Stan OKAZJA UNIKAT!!! (1217840914) - motoAllegro
Audi TT, 1999r., 1781cm3, 180KM - otoMoto
Mi osobiście najbardziej podoba się styl R32 i tak chcialbym zrobic swoje auto
.... 1,8 t....
no pierwsza ma powalającą cenę ale co się dziwić bo to super okazja ,żeby była blisko mnie to bym się przejechał obejrzeć i pogadał z właścicielem bo czasem takie rozmowy są śmieszne jak TY widzisz on wie ale udaje że nie wie czemu tak albo taka wyszła z fabryki ata druga pewnie ma tak dużą moc że ktoś musiał zrobić dodatkowy docisk zderzaka do ziemi no i dodatkowo dociążyć przód akumulatorem od jakiegoś diesla, no ale nadal nie rozszyfrowałem wizji przerobienia tarczy zegarów...przykro się ogląda takie aukcje
Tjuner był taki fantastyczny ze sobie mile dorysował korektorem
taki ładny amerykański teraz jest
żAL.pl
.... 1,8 t....
o szaleniec z tymi zegarami ;D
Są przerobione na mile ...korektorem/białym flamastrem?
Nawet nie podejrzewam, ze to było zrobione u nas :P
Tylko czekam aż ktoś przyklei na masce wielki wlot powietrza, który prowadzi powietrze ...do maski to bardziej będzie nawiązywało to "calibr"
dawno takich pazdzierzy. Najlepsza jest ta co wyglada jak skunks
Jeżeli chodzi o TT z link MARI to tez widziałem wcześniej i uważam że auto jest zrobione profi, bez oszczędzania, inną sprawą jest styl w jakim poszedł ten wizjoner, reszta TT przypomina mi śmietnik osiedlowy, ech szkoda gadać
Znowu TT znowu Cabriolet