Jeżeli w całości pozbedziesz się fabrycznej puszki musisz dać taki mały filterek na rurę od odkurzacza, jeżeli wsadzisz go w miejsce starego filtra nic nie trzeba przerabiać, a odma nie ma tu nic do rzeczy
Jeżeli w całości pozbedziesz się fabrycznej puszki musisz dać taki mały filterek na rurę od odkurzacza, jeżeli wsadzisz go w miejsce starego filtra nic nie trzeba przerabiać, a odma nie ma tu nic do rzeczy
Znowu TT znowu Cabriolet
Masz racje ZUCZEK forum zwisło na jakiś czas i posta nie mogłem edytować żeby te brednie usunąć.
Nie wiem czemu nie moge wyslac Ci PW , ciagle jakis błąd wyskakuje , ze czegos niby brakuje ?
Dość długo Mnie na forum Nie było a tematu nie śledziłem bo nie Miałem Jak,Ja niestety odpadam z Listy. Pozdrawiam
no to w tym momencie zostały nas 3 osoby do zbiorowej wysyłki, sierpień minął, więc jak robimy ? kończymy zapisy ? bo nie wiem czy jest sens czekać jeszcze na jakiś chętnych skoro przez tyle czasu nikt się więcej nie zdecydował ?
To ja tez sie pisze na takie cacko. Co prawda na razie nie potrzebne, ale nie szkodzi takie cos miec.
pzdr
Piootr - Dzięki za zamówienie , sprecyzuj jeszcze jaki chcesz stożek .
Myśłę że zamkniemy listę do końca tygodnia i w poniedziałek wysyłam filtry .
Płatnośc najlepiej przez PayPal na arturttq/małpa/yahoo/kropka/com , jeśli ktoś z was ma problem z PW to piszcie pod ten sam adres e-mail .
Potrzebuje wiedziec kto chce zbiorową paczkę a kto chce indywidualnie .
W związku z tym że jest mniej chętnych , proponuje 5$ za wysyłkę w przypadku zbiorowej paczki jeśli nie macie nic przeciwko ..
Lista na dzień dzisiejszy
reed - stożek mniejszy 1 szt
Tamm - stożek mniejszy 1 szt , filtr oleju 1 szt
IceMan09 - stożek mniejszy 1 szt
bila TT - stożek mniejszy 1 szt
Piootr - stożek ?? 1szt
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Arttur dołacz mnie jednak do tej zbiorowej paczki , kto ewentualnie zbieral by pieniadze by przelac je przez Pay pall ja nigdy tą opcja nie slalem wiec przelal bym komus na konto w Pl. jesli jest taka mozliwość .
ok, widzę dobrą wiadomość na weekend
Ja jednak podobnie jak bilaTT, nie posiadam konta paypal więc jeśli można, podesłał bym komuś pieniążki na konto i prosił o przekazanie paypalem do Arttur'a.
Tak na prawdę założenie konta na PayPalu to 5min pracy i może się jeszcze przydać przy zakupach na Ebay-u .
Przepraszam jeśli jest to jakieś utrudnienie ale jest to najwygodniejsza , najszybsza i raczej najtańsza opcja w tym przypadku .
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
@bilaTT, jeśli chcesz, mogę przesłać i twoją kaskę do szefa zorientuję się tylko po swoim przelewie jaki ten paypal stosuje przelicznik/kurs $ względem PLN i czy są jakieś dodatkowe prowizje od takowego przelewu. Jak nadal jesteś zainteresowany to daj mi znać
Ostatnio edytowane przez Tamm ; 06-09-2010 o 20:54
Witajcie,
A gdzie mogę znaleźć wyszukiwarkę do filtrów i oleju jaki jest dedykowany do mojego APX z 2000r. o mocy 165KW ?
To samo jesli chodzi o te stożki, gdzie tego szukać , może jakieś zdjęcia są ?
Czytałem ten wątek wyglada to obiecująco ale marka nie znana na naszym rynku a w Anglii kosztuje jakieś duze pieniadze.
Artek wysyłam do Ciebie priv. może się załapię na coś do mojego samochodu.
Tamm pisal bym sie na to wiec obczaj jak to wyglada i daj mi znac , nie moge cos privatow pisac wiec zostawiam moj nr gadu 2559363 .