Tak z ciekawosci
u mnie 500-700 zl/mc.
Tak z ciekawosci
u mnie 500-700 zl/mc.
w miesiącu mniej niż jeden bak (ostatnio mało używam TT-ke)
911 Kiler
Nie ma się co okłamywać że cinquecento to nie jest i palić lubi.
500-700 to taki standard ;>
TTHud | carnivore extraordinaire
zalezy ile kto jezdzi... ja robie niewiele kilometrow wiec mysle ze zamkne sie w kwocie 300-400zl :P
Masz cos do powiedzenia? na pewno? przemysl to jeszcze raz... a potem napisz!
---------------------------
Nie masz nic do powiedzenia, ale jednak piszesz? KLIKNIJ--> http://twozywo.art.pl/wyraz/spierdalaj.htm
Ja sie przyznam że tankuje raz na tydzień do pełna
ja tankuje okolo 1000 zl miesiecznie, sama przyjemnosc jazdy oczywiscie 98! ;p Lubic spalic troche, ale da sie zejsc do 8,5-9,0 l/100km
We wszystkim dobrze, ale w TT najlepiej ;D [Silver TT Quattro]
Ja wczoraj się zdziwiłem mocno. Mi na trasie Lublin - Wrocław ok 430 km ( 5,5h jazdy z jednym postojem 3-5 min na wiadomo co i nie jechalem ciągle 90 ale tak średnio 140 ) spaliła TT wedłóg komputera 7,6L/100km ( oczywiście VpowerRacing) czyli spaliła ok połowe baku ( a ja myślałem że ledwo dojade ) A po mieście pali mi ok 12-13L/100km.
A co do benzyny to zauwazyłem umnie sporą róznice w spalaniu 98 a VpowerRacing ( po mieście róznica ok 1Litra.
A więc tak źle nie jest.
rewelacja to mnie zaskoczyles, probowalem ttke na wszelkie sposoby i nie udalomi sie zejsc ponizej 8,0 Musze sprobowac z taka predkoscia na autostradzie... ale jak tu jechac tym potworkiem tak wolno ;p
Wiesz na autostradzie pewnie nie jechał bym 140 A prędkość średnia na trasie wyszła mi ok 80km/h to przy tym stanie jezdni to myśle wynik całkiem całkiem
hmm, ale ty masz quattro?? Z tego co sie orjentuje to quattro daj okolo 1 l wiecej spalania
Zgadza się mam napęd tylko na ośke
ja tygodniowo spalam 70-80 litrow 98, niespecjalnie sie przejmuje ile mi pali...
ok 60 litrów tygodniowo czasem więcej
NO RISK,
NO FUN.
pewnie ci ktos sponsorujeZamieszczone przez miloo666
Ja okolo 1 bak tygodniowo 98 bp ultimate, ale aktualnie czekam na karte Shell i bede testowal v-power
miesiecznie przynajmniej dwa pelne tankowania
czyli ponad 110 litrow na miesiac
a napoj to Shell V-Power