Witam
Mam problem z szybą od pasażera. Mianowicie nie chowa się pod uszczelkę tylko tak bardziej na zewnatrz samochodu wychodzi. Wie ktoś ja ja wcisnąć pod uszczelkę?
Dodam ze drzwi nie opadły bo szyba na wysokość jest idealnie.
Witam
Mam problem z szybą od pasażera. Mianowicie nie chowa się pod uszczelkę tylko tak bardziej na zewnatrz samochodu wychodzi. Wie ktoś ja ja wcisnąć pod uszczelkę?
Dodam ze drzwi nie opadły bo szyba na wysokość jest idealnie.
A to szyby nie powinny właśnie nachodzić na górną uszczelkę od jej zewnętrznej strony? Bo u mnie tak właśnie jest w przypadku obu szyb
a działa wam opuszczanie/podnoszenie szyby przy otwieraniu/zamykaniu drzwi??
NAPRAWY, PRZEGLĄDY, TUNING grupy VAG i BMW. ZAPRASZAM !!!
WOWO tak działa wszystko. Po prostu ta jedna szyba jakoś inaczej się układa.
Mi też działa ale ja serio myślałem że szyba ma nachodzić na uszczelkę od zewnętrznej strony. A tak nie powinno być?
Jutro zrobię fotki. Może będziecie umieć wtedy pomóc
U mnie też raz szyba nie doszła do końca, jeśli o to ci chodzi. Parę razy otworzyłem i zamknąłem drzwi, pare razy otworzyłem i zamknąłem samochód i było OK
Nie ze nie doszła do końca. Ona odchodzi od samochodu. Nie przylega do uszczelek. Zamiast domykać się do środka samochodu domyka się bardziej na zewnątrz.
Jutro fotki zrobię.
o to widzę, że nie jestem sam, u mnie też lewa przylega całkiem inaczej niż prawa, ale do tej pory nie zauważyłem żeby to jakieś specjalne problemy sprawiało, aczkolwiek też chciałbym się z tym uporać. Podejrzewam, że to może mieć związek z mechanizmem podnoszenia szyby i nim pasowałoby się pobawić tyle, że na razie nawet nie mam kiedy tego zrobić niestety