Mam ogromną prośbę gdzie można w Warszawie zrobić diagnostykę komputerową sczytanie błedów itp. Najlepiej coś co jest w soboty też otwarte. Pozdrawiam
Mam ogromną prośbę gdzie można w Warszawie zrobić diagnostykę komputerową sczytanie błedów itp. Najlepiej coś co jest w soboty też otwarte. Pozdrawiam
No panowie, zamiast do aso niech ktoś się odezwie z kablem z wawy, za flaszkę pomoże koledze.
Ja niestety jestem za granicą tak to bym z chęcią pomógł.
Czarne jest piękne
Mam dobrego sobieskiego w lodówce
[ Dodano: |6 Cze 2010|, 2010 09:58 ]
Gdyby ktoś był chętny do pomocy to proszę o kontakt 607843595, a ja tym czasem idę czyścić mój nowy nabytek
Pozdrawiam
magik-kj, 698-717-373 zapraszam do siebie
Znowu TT znowu Cabriolet
Już go wczoraj zVAGowaliśmy i porównaliśmy TT Maru. Zobaczymy jeszcze co powie człowiek na stacji diagnostycznej.
Wielkie podziękowania dla Piozu i Maru. Pełen profesjonalizm
A prosze uprzejmie Mam jednak nadzieje, ze to pierdoly i posiedzisz u nas jeszcze jakis czas
Gdy tankujesz z myślą o najbliższym czwartku bądź niedzieli to wiedź, że szatan się tobą interesuje
witam! Chciałbym sie podłączyć do tematu i zapytać czy któryś z was nie miał by checi i czasu sprawdzić mojego auta! czy wyskakują jakieś błędy czy coś takiego! z góry dzieki!
_how__high_, pewnie nikt dopóki się ładnie nie przywitasz i opiszesz co dolega...