Jako ze sa wakacje duzo ludzi smiga do zakopca i tak sie wlasnie sklada ze ja tez tam bede od 19 do 24 sierpnia i tak sobie pomyslalem ze wyskocze z zapytaniem czy moze ktos z klubowiczow tez bedzie w tych dniach w zakopcu ??
pozdro 500
Jako ze sa wakacje duzo ludzi smiga do zakopca i tak sie wlasnie sklada ze ja tez tam bede od 19 do 24 sierpnia i tak sobie pomyslalem ze wyskocze z zapytaniem czy moze ktos z klubowiczow tez bedzie w tych dniach w zakopcu ??
pozdro 500
a chetnie sie wybiore na przejazdzke do zakopca, nie mam tak strasznie daleko....
Ja byc moze bede 17-19 ale nie na bank..
Tyle ze ja milo bede mogl oblookac twoje autka bo moje nie nadaje sie na dluzsze wyjazdy do tego z dzieckiem ktore ledwo sie miesci z tylu ale z mila checia bym posluchal jak dziala twoj upust
no juz tylko mozna posłuchac upustu, dzisiaj zalozylem tlumik poniewaz postanowilem ucywilizowac moje TT ( oczywiscie uklad nadal jest 3 calowy ).... musze sie pochwalic ze tydzien temu bylem na TUNING SHOW w Nowym Wisniczu i moj wydech zajol I miejsce jezeli chodzi o dzwiek, wykonanie i moc akustyczna ( 129 dB )
....takze musze sie pochwalic ze w konkursie Car Audio tez wygralem....