Darson, Daj spokój już byś się nie przyznawał do tego bo temat mocno omawiany 14 stron kicha
Zdjęcia ogarnia PIOZU więc jak dobre wino muszą swoje poleżeć myślę że tak gdzieś na początku lipca będą
Darson, Daj spokój już byś się nie przyznawał do tego bo temat mocno omawiany 14 stron kicha
Zdjęcia ogarnia PIOZU więc jak dobre wino muszą swoje poleżeć myślę że tak gdzieś na początku lipca będą
Znowu TT znowu Cabriolet
no też mamy takową nadzieję...bo pod koniec lipca trzeba ogarnąć mazury albo na początku sierpnia...dodam tylko że jeśli spot wypali to będzie torcik albo dobre ciasto...(trzymam kogoś za słowo)
fotki ?
Czarne jest piękne
No właśnie - ja tez czekam na fotki - żałuję, że nie mogłam tam być razem z Wami... Na szczęście papier odzyskany, prawko zdane za "pierwszym" razem
Fear nothing. Risk everything.
a co sie z nim stalo wczesniej jesli mozna wiedziec :PZamieszczone przez amberdiva
Hmmm...źli Panowie policjanci zabrali mi za punkty, które nałapałam tylko na jednej trasie w drodze powrotnej z Warszawy...wrrr...na całe szczęście znów mam czyste kontoZamieszczone przez Mari
Fear nothing. Risk everything.
Gdybym na żywo nie widział jak jeździsz to nigdy bym nie uwierzył, że kobieta może być aż takim piratem drogowym :PZamieszczone przez amberdiva
troszkę marudzę koledze Piozu i może w końcu się doczekamy tych fotek ze spotu bo miały być już dawno((
No ja z tym lipcem to żartowałem, ale kolega daje czadu
Znowu TT znowu Cabriolet
My chcemy zdjęć!!
Pirat drogowy to nazwa wykreowana przez media próbujące przypodobać się nijakiej części opinii publicznej znudzonej swoim szarym żywotem i szukającej sensacji tam gdzie jej nie ma . Osobiście jestem zwolennikiem nazwy - Prowadzący z pasjąZamieszczone przez Wobbler
Koniec OT , przepraszam
Paweł 2005 , to działaj bo też bym te foty chętnie zobaczył
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Całkiem forum zaniedbałem, nic nie czytam, nie wchodzę, ze zdjęciami się nie śpieszę bo poprzednie jak wstawiałem to 0 odzewu było, a tu widzę że jednak zainteresowanie jest.
Dobrze że się kolega Pawel-2005 intensywnie podopominał i zadzwonił że ludzie czekają.
Już siedzę nad tematem i zaczynam wystawianie.
Na start mała paczka w Zipie, przejrzę wszystkie fotki to wystawię galerię.
http://falkonet.pl/tt/borki2010/WWW.zip
ale to chyba jeszcze nie wszystkie foty....;/
Zamieszczone przez Pawel-2005
Pewnie że nie wszystkie. To mała startowa paczka bez specjalnej selekcji. Większość tych fotek raczej nie załapie się do galerii . Po prostu pierwsze w kolejności chronologicznej. Wystawiłem wczoraj bo Ci obiecałem że to zrobię choćbym miał nad tym siedzieć w nocy (i siedziałem).
Zgrałem też wczoraj na dysk film z kamery. Wolicie jeden długi film jak leci czy pocięty na mniejsze, tematyczne?
jeden długi...ale zeby powycinać te nie potrzebne i mało ciekawe momenty:P
[ Dodano: |11 Sie 2010|, 2010 10:13 ]
a no i czekamy na resztę fotek