Od niedawna jestem posiadaczem Audi TT szukam ludzi z Gdyni i okolic (Trójmiasta) oczywiście też z Audi TT
Od niedawna jestem posiadaczem Audi TT szukam ludzi z Gdyni i okolic (Trójmiasta) oczywiście też z Audi TT
Witam! pochodze z tego samego wojewodztwa ale aktualnie przebywam za granicami kraju
NO RISK,
NO FUN.
Witam! Jestem z Gdyni, wysłałem do Ciebie priva, czekam na odpowiedz. Pozdrawiam
to któryś z was buja sie tym czarnym GA ***** ?
tym czarnym GA ***** to pewno buja sie Szefek. bo ja smigam w innej strefie czasowej
NO RISK,
NO FUN.
Nie, nie to nie ja :P Ja smigam GW ******
no to pewnie jakiś nowy :P
NO RISK,
NO FUN.
Ja śmigam niebieskim GP..... :P
[ Dodano: Sob Wrz 08, 2007 8:00 pm ]
Sporo Audi TT porusza się po naszym województwie pomorskim, więc co wy na to aby spotkać się gdzieś naszymi TT-kamiw w któryś weekend w 3mieście ???
GA – powiat grodzki Gdynia
GBY – powiat bytowski
GCH – powiat chojnicki
GCZ – powiat człuchowski
GD – powiat grodzki Gdańsk
GDA – powiat gdański (Pruszcz Gdański)
GKA – powiat kartuski
GKS – powiat kościerski
GKW – powiat kwidzyński
GLE – powiat lęborski
GMB – powiat malborski
GND – powiat nowodworski
GPU – powiat pucki
GS – powiat grodzki Słupsk
GSL – powiat słupski
GSP – powiat grodzki Sopot
GST – powiat starogardzki
GSZ – powiat sztumski
GTC – powiat tczewski
GWE – powiat wejherowski
Ja jestem za
Zamieszczone przez macieja
dzień dobry ja jestem z Gdańska iśmigam sobie po trójmieście piękną czarną TT
cześć. To zycze miłej zabawy.
Mam nadzieje ze dojdzie do spotkania, bo to co udalo mi sie juz zauwazyc, to bardzo ciezko zachecic ludzi na spotkanie takiego typu, ale trzymam kciuki
Zamieszczone przez Piootr
no ja bardzo chętnie się spotkam z właścicielami tych czaderskich samchodow.
jakby co dajcie znać
pozdrawiam
Kasia
JA TEZ SIE NA TO PISZE !!!! ... czy to ogolnie furkami czy tt'kami czy nawet motorkami jak ktos smiga .... czesto wlasnie spotykamy sie na moto i to klimacik jest super ... MYSLE ZE MIEJSCE JASNE ... SKWER ! .... musimy ustalic tylko czas itd ... dopoki nie nabede tt ( a nabede juz niedlugo ) przyjade CC .... tak wiec jak wam pasuje ? jakie daty itd ?