Dla zainteresowanych wrzuciłem nagranie ze swojego TT R
Dla zainteresowanych wrzuciłem nagranie ze swojego TT R
Ostatnio edytowane przez MichalTT ; 14-11-2010 o 23:39
no powiem że do setki jesteś kozak i tutaj niema co polemizować...widać że fajnie biegi wchodzą ale jakoś tak na 3 biegu widać że brakuje mu do większych rsów ...typu nowe rs4 i rs6...może się naoglądałem zadużo filmików na youtube ale widzę że mk1 z dobrym garrettem powinna sobie całkiem nieźle poradzić z ttrs....myślę że dojdzie do pojedynku TTrs kontra TTr żuczka...no oczywiście z rolki bo z miejsca no to wiadomo....odnośnie wydechu...no to tutaj już niema sensu porównywać bo było by to mało obiektywne...no chyba że z 3.2 ale niestety nasze 1.8 nigdy nie wydobędą takiego dźwieku...no jak zrobię sprzęgło cały silnik i wrzucę turbo to możemy stawać na kreskę...ale musisz się uzbroić w cierpliwość bo to niestety potrwa( $ ) no i czekać na mnie z seryjnym autem w co wątpie żebyś wytrzymał
Do setki miażdży bez dwóch zdań czy dalej nawiązał bym kontakt to powiem ale nie dziś bo jak na razie mogę sobie tylko wyobrazić jak to będzie jezdzić, wiecie taki projekt, o którym słychać, a go nie widać,skąd ja to znam np YUKON
Znowu TT znowu Cabriolet
Pawel-2005, ZUCZEK, nie ma sensu z niczym się spieszyć - co nagle to po sprężarce.
MichałTT, nagraj filmik tak 0-200 albo nawet więcej jak chcesz...bo sam dobrze wiesz że w wypadku takich szybkich aut wyścig na 100 czy 130 się nie kończy...bo to chwila i już...a jak się kiluja 1.3 diesel z 1.4 benzyna Na no to do 130 to może być dobry wyścik i całkiem długi
ok zobaczę, może dzisiaj mi się uda coś wymyślić i nagram do dwustuZamieszczone przez Pawel-2005
A to co mnie uderzylo poza predkoscia - ale w tej nowej tt sliczne zegary sa A co Ci pokazuje pod temperatura?
liczba godzin przejechanych od ostatniego kasowania licznika tam jest...
Zwroc uwage ze te zegary sa inne niz w TT mk2 i TT-S
najfajniejsze jest to że można sobie całkowicie skomponować FIS'a co ma się na nim wyświetlać i jest sporo opcji do wyboru szybkość/spalanie/spalanie na 100/średnie i inne pierdoły umilające zabawę... ja i tak jeżdżę cały czas z licznikiem BOOSTA lubię patrzeć jak sprężarka się wkręcaZamieszczone przez nightfox
Nawet doladowanie mozna? To juz nie bedzie zegarow w mkII :P
No pięknie to jedzie , o dźwięku już nawet nie wspomnę
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Nie cfaniakuj twoje na 10000% idzie lepiej! Wrzucaj film!Zamieszczone przez Arttur
MichałTT No bez przesady , przy tych mocach różnica + 50 -70 KM nie robi aż takiego szału
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Normalnie zakochałem się w dźwięku silnika. Fajna sprawa z tym FIS-emZamieszczone przez MichałTT
Arttur, myślałem że masz 450ps... nawet jeżeli masz 400-420 ps, powinieneś spokojnie robić poniżej 4 sek do setki. A jak jest naprawdę?