Znalazłem kilka zdjęć mojej Tetki, więc wrzucam
Znalazłem kilka zdjęć mojej Tetki, więc wrzucam
Bardzo ładnie się prezentuje jak każde TT zresztą
Dziękuję
Podobają mi się TT-tki bez udziwnień typu: zmiana grila, pełno spojlerów... etc,
chociaż... kiedyś coś mi po głowie przeleciało żeby strzelić dwa pasy przez auto
Pozdrawiam.
Bez obrazy ale strzelic dwa pasy przez TT to mega udziwnienie
hehehe
pasy miały być szarosrebrne (dwa, po prawej stronie), ale stwierdziłem, że to auto i tak jest ładne tak jak wygląda, więc każdy inny dodatek zepsułby (moim zdaniem) jego wygląd.
Stąd zostawiłem wygląd auta taki jak był na początku
Popieram Twoje zdanie w 100%. Audi TT jest po prostu piękneZamieszczone przez alek
alek, gratuluję pięknej TT i namawiam na spotkania w Gdańsku pod Mc przy hali oliwii, albo na coczwartkowy spot Audi na zaspie.
Pozdrawiam,
Btw.: po Gdańsku jeździ moja stara TT 230ps, nie do pozniania ją koleś zmienił
na + czy na - ?Zamieszczone przez MichałTT
Witam kolege z 3miasta i tez zapraszam na jakies spotkanko moze wieksza grupa sie nas uzbiera kiedys
Tatusiu! Tatusiu! Czy ten samochodzik jest chory??!
Nie Synku... to Diesel...
pewnie na +
a propo, ostatnio zaczęłem myślec o jakimś szybszym aucie...
lepsze sportowe auto na nasze drogi ? ;]
myślę o porshe 911 carrera - taki kilkuletni (3-5lat).
w sumie porshe to jakoś tak mniej się rzuca w oczy - tak mi się przynajmniej wydaje, no i z jakieś takie z 300km pod maską.
generalnie nie jeżdzę autem po to żeby się ścigać po ulicach albo dawać innym "nauczkę" pod światłami, nooo i ciężko mnie raczej sprowokować do ścigania się (z reguły zjeźdżam na bok i puszczam ludzi - niech jadą sobie śmiało
lubię szybką jazdę, ale wtedy kiedy jestem sam na drodze, a tak na codzień... to wystarczy mi, że wiem co mam pod maską i nie muszę nikomu niczego udowadniać na ulicy, noo chyba, że jakis kumpel chce sie ze mną pościgać, wtedy jedziemy wcześnie rano na obwodnicę (odcinek płatny) i sobie poszalejemy
[ Dodano: |1 Sie 2010|, 2010 22:13 ]
p.s
dzisiaj polerowałem lakier na całym aucie - masakroza, ale auto lśni jak psu...
ale z tego co pisales w innym wątku o tym, jak czesto z zazdrosci ktos "cos chce" od Twojego auta, to pomysl co bedzie jak zobaczą porscheZamieszczone przez alek
Pozdrawiam!
Pajak
myślisz?
w sumie trochę pojeździłem porshe i jakoś nic się nie działo.
ludzie nie zwracali na nie uwagi.
tt jako że jest spod znaku audi budzi ciekawość ludzi.
ostatnio nawet na stacji benzynowej gość który tankował obok został zapytany przez żonę:
"co to za audi? czekaj zobaczę... (podszedł do tyłu)... tt, a żona: tt? to audi produkuje auta sportowe?".
myśle, że ludzie z ciekawością spogladają dlatego, że jest to audi i na dodatek troche inne niż pozostałe do których się przyzwyczaili (np.a3,a4,a6, allroad etc).
kształt auta to dodatkowo potęguje.
a co do porshe... myśle, że ludzie jakoś się pogodzili, że jest to auto sportowe i tyle... jeździ po ulicach (fakt że żadko) ale jeździ... dlatego może mniej na nie zwracają uwagę.
kumpel ma dwa porshe i jakoś tak nie ma problemów jeśli chodzi o jazdę, czy pozostawienie auta na parkingu (kiedyś troche dygał bo jak kupił drugie to przez dwa miechy nie było go stać na ac i panikował).
w warszawie jest ich bardzo duzo, mysle ze wiecej niz TT i takie 997 to chleb powszedniZamieszczone przez alek
Ja jestem zdania, ze TT dzis juz nie robi na nikim wrazenia. Pare lat temu owszem. Bywalo, ze ktos robil sobie zdjecie z moim autem. Ja wtedy niechcac peszyc tej osoby poczekalem sobie w oddali az sobie pojdzie i dopiero podchodzilem do auta. Troche mnie zdziwilo to, ze Ty tak przeganiales ludzi :P . TT niestety z kazdym rokiem zbliza sie do kalibry, CRX i innych tego typu i pewnie z czasem stanie sie lekko obciachowe, bo pojawi sie (juz sie pajawia) mnostwo skladakow + wiejski tuning. Porsche to porsche i typowy burak raczej 911 sobie nie kupi z prostej przyczyny.
też się niestety muszę zgodzić z Mari, ale ja nie robię auta pod publikę tylko dla własnego fun więc aż tak bardzo mnie to nie obchodzi że nie bedę budził podziwu na drogach...wolę taką stara TTcia kilować te prosiaczki