http://www.youtube.com/watch?v=hIAfKhyRISU
Ogólnie spalony start RS (wpadka w turbodziurę), na 3 biegu golf już powoli mnie dochodził i odchodził - waga robi swoje - jest lżejszy o 350kg
http://www.youtube.com/watch?v=hIAfKhyRISU
Ogólnie spalony start RS (wpadka w turbodziurę), na 3 biegu golf już powoli mnie dochodził i odchodził - waga robi swoje - jest lżejszy o 350kg
Piękny Drag Jak zareagowałeś na początku na widomość iż właściel golf'a II chce pojedynku nie wiedząc jaką ma moc?
P.S. Piękna ta twoja RS'unia :P
wiszek, kolesia od golfa II znam już z 2-3 miesiące, to była planowana ustawka od 3-4 tygodni już trzeci, albo czwarty raz lataliśmy po mieście, nie było okazji jeszcze nagrać kreski.
następnym razem propnuję filmować w tak w 1/3 dystansu...
Czarne jest piękne
Zamieszczone przez xylo
Powiedz to kamerzyście który walnął komenty do filmu ja mogę tylko je ukrócić oprogramowaniem.
No cóż mogę dodać ....
Widać co potrafią auta po tuningu , Michał widać też że musisz potrenować starty
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Zamieszczone przez Arttur
wiem, wiem, ale strasznie ciężko jest nie wpaść w turbo-dziurę, albo nie walnąć za dużo momentu na skrzynię tak że nie klei do końca jedynki.
Ostatnio sporo trenuję startów z użyciem ręcznego, większość ludzi cfaniaczą z sekwencją startową , ja musze na wyczucie ruszać, ale idzie mi to coraz lepiej.
Wczoraj jeszcze raz próbowaliśmy z Golfem - no wybeszony jest maksymalnie, ale nie mógł złapać trakcji przy startach co w rezultacie odstawiało go o 8-10 długości co innego z rolki 1-2 długości przedemną.. ale nie było już tak kolorowo - wyłączona klima, wyłączone światła (tylko ledy) wyłączone nagłośnienie, daje naprawdę spooooro.
Dzisiaj dwa ścigacze z dobrego jebnięcia zjadłem, to powiem szczerze kolesie byli zdziwieni, udał się perfekcyjnie start z maksymalnego momentu obrotowego.
Pozdro!
jak ja zaluje ze ciebie nie ma w warszawie bo my sie rozumiemy na totalnie innym poziomie...
zajebiscie stary i pamietaj ze trening czyni mistrza
Gdy tankujesz z myślą o najbliższym czwartku bądź niedzieli to wiedź, że szatan się tobą interesuje