Podali ci mniej wiecej jaki koszt bedzie takiej podyfikacji całkowity ?MichałTT,
Podali ci mniej wiecej jaki koszt bedzie takiej podyfikacji całkowity ?MichałTT,
2009 Lotka R32 tył,Dystanse,Większe hamulce tył,Ciemne szyby jak drug? połówkę przekonam,Dolot BMR
Oczywiście podali i można się mocno targować, z czego jestem bardzo zadowolony, bałem się, że koszt będzie duży, aczkolwiek nie różni się od naszych realiów... jednakże nie opublikuję tutaj ceny modyfikacji bo, nie wypada mówić o pieniądzach na takim forum jak nasze wśród samych dżentelmenówZamieszczone przez Maxvibe
MichałTT, pamiętaj też że są i damy tylko coś mało dają od siebie ...w postaci postów i trafnych wskazówek oczywiście
MichałTT, Masz racje Ale wiem że kupiłbys sobie dobra stara MK1 za ta cene
2009 Lotka R32 tył,Dystanse,Większe hamulce tył,Ciemne szyby jak drug? połówkę przekonam,Dolot BMR
i 30 polonezów... heh niema tak co rozpatrywać w ten sposób...kolega ma fundusze to się bawi i niech daje to frajdę...ja za to co włożyłem już bym kupił prawie połowę mk1..no i co z tego...liczy się fun
MichałTT, U ciebie to wszystko owiane tajemnicą łącznie z ceną TT :P
Znowu TT znowu Cabriolet
Zamieszczone przez ZUCZEK
taaa zaraz pójdzie plota - zawód syn, albo z pod ciemnej gwiazdy kolo
..spoko mogę załątwić trochę towaru po kryjomu - mam mafię ogórkową, tanio korniszony sprzedam bez cła.
Sorki ze nie ten temat.
Jest możliwy swap silnika z TT RS do mk1?
IceMan09, no wiesz wszystko lub prawie wszystko się da..kwestia tylko kosztów...no i przede wszystkim musiałbyś mieć taki silnik...a obawiam się że ich mało jest
Mysle ze nie bedzie z tym problemu tylko kasa Michał jak obrosne makaronem to sobie RS bimoto zrobie ale to tylko marzenia hehehe . Czekam na pierwszy taki Polski mod w historii club TT .................
[ Dodano: |10 Lip 2010|, 2010 09:30 ]
http://www.youtube.com/watch?v=KCopTJEIi9g Tak chodzi RS z PP