Duke, Przytocz proszę przykład takiego tematu osobnika
Fajnie by było jak byś napisał jakim modelem Posrche się poruszasz, bo po twoich postach wnioskuje że takiego rumaka posiadasz w swojej stajni
Duke, Przytocz proszę przykład takiego tematu osobnika
Fajnie by było jak byś napisał jakim modelem Posrche się poruszasz, bo po twoich postach wnioskuje że takiego rumaka posiadasz w swojej stajni
Znowu TT znowu Cabriolet
Nie mogę znaleźć tego który mi utkwił w pamięci, poszukam jeszcze trochę i wstawię. Autor pisał, że zasuwał po mieście między samochodami 160 na godzinę ścigając się z jakimś i o mało dwa razy się nie rozwalił o samochód i jeszcze jaką miał podnietę.
Niestety, w domu jest Audi TT Q225 rodzinne(z czego się bardzo cieszę, bo samochód jest bezbłędny), a "zawód" studenta informatyki na najbardziej wymagającym wydziale w Polsce(z czego jestem dumny, a jednocześnie przeklinam go na codzień) nie sprzyja pracy zarobkowej, więc mimo pewnych oszczędności na razie nie mogę się wpakować w Porsche w porządnym stanie, a takiego do zrobienia "to tego, to tamtego" kupować nie chcę, co nie przeszkadza rozwijać pasji.
Apropos, macie na forum jakichś maratończyków, którzy chcieliby wystartować w Mazovii 24h(maraton rowerowy 24 godzinny http://www.bikeforum.pl/showthread.php?t=17831)
~ możesz sprecyzować... gdzie studiujesz?Kod:studenta informatyki na najbardziej wymagającym wydziale w Polsce nie sprzyja pracy zarobkowej
- myślę, że jak się bardzo chce zarabiać to zawsze da się wszystko pogodzić...
MIMUW, informatyka ,dzienne stacjonarne.
Zeszłe lato przepracowałem właściwie całe, co było poniekąd błędem, bo byłem wykończony i wypalony. Kasa poszła w rower , te wakacje postanowiłem dorobić i skupić się na maratonach, choć chwilowo się złamałem i chciałem zrobić prawko na motor i kupić sobie R6(tak, przed chwilą kazania były:]) , ale zmieniłem zdanie bo nie chcę przetracić kasy którą mam na marzenie, jak się trafi jakaś fucha to może i się uda na studiach kupić jakąś S2.
Duke rozumiem po części twoje podejście, nie lubisz "chamówy", braku kultury na drodze. Ale osoby które kupują Porsche już w samej nazwie mają "pakiet", który nazywa się mocą i prestiżem różnie nazywanym, ale duża część ludzi lubi dla samego szpanu kupić prosiaczka, a to że większość prosiaków jest nieprzeciętnie mocniejsza od przeciętnego niemieckich braci... to już na start prosi, żeby czasami pocisnąć. Nie kupujesz auta z 320ps żeby po bułki do sklepu pojechać - chociaż to też sprawia sporo frajdy
Spotykałem naprawdę różnych kierowców Porsche od gó*niarzy na chromach, po kulturalnych dżentelmenów w garniturach. Faktycznie ta druga część targetu sprawia świetne wrażenie ludzi sukcesu. Ale jak powiedziałem, każdy jest człowiekiem i każdy chce pokazać czasami swoją oryginalność... a to że niektórzy nie znają "kulturalnych" sposobów na okazanie indywidualizmu to już inna bajka.
W dzień w który się ścigamy, zachowujemy ostrożność na maxa, są to z reguły ustawki późno po 23:00-1:00, wiadomo zawsze jakiś koleś z za krzaka może wyskoczyć, ale w ciągu dnia jest takie samo niebezpieczeństwo.
W sumie można polemizować.. gdzie jest granica rozsądku przy autach ze sportowym zacięciem. Ja nie lubię tego jak widzę golfa 3 TDI, zapieprzającego 180 ledwo trzymającego się nawierzchni.. jak już szaleć to trzeba mieć chociaż "podstawowy" pakiet parametrów technicznych zapewniający trakcję i odpowiednie hamulce.
Duke, w kazdym facecie, nawet najbardziej dojrzalym - siedzi w glebi mlody chlopak.
Mi szybka jazda sprawia frajde. Lubie stawac na kresce, poniewaz wbrew pozorom, jest to nielada sztuka autem z FWD. Mam stozek i splitter wiec moje autko ryczy i sapie. Mam duzo "killi" na koncie, oraz pare porazek. Domyslam sie wiec jako, ze na forum widnieje moja lista startow z zeszlego sezonu - to ja jestem jednym z tych dresow o ktorych wspomniales? (uderz w stol.. )
super same studia ci tego porsche nie ufunduja - chyba, ze zamierzasz go "nabyc" ta sama droga co TT
Zgadzam sie z tym, ze jest wielu idiotow na drodze - ale szczerze, ja sie mniej boje tych "szybkich" od tych kobiet z nie ustawionymi lusterkami z zamiarem skretu w lewo z srodkowego pasa...
Gdy tankujesz z myślą o najbliższym czwartku bądź niedzieli to wiedź, że szatan się tobą interesuje
"Faceci nie dojrzewają... z wiekiem kupują sobie tylko coraz droższe zabawki" - to tyle w tym temacie Maru
Nie, na swoje zabawki całe życie pracuję sam ; )(nie chcę, żeby ktoś kiedyś mógł mi cokolwiek wypomnieć).Zamieszczone przez Maru
Fajnie, że się zrozumieliśmy. Pozdrawiam
MichałTT, napisał
wiadomo zawsze jakiś koleś z za krzaka może wyskoczyć, ale w ciągu dnia jest takie samo niebezpieczeństwo.
ZUCZEK, Pewnie że może jakiś **** w czapce z pistoletem w łapie
Znowu TT znowu Cabriolet
ZUCZEK - Sorry stary ale nie moge sie powstrzymac... te glupie ****e to zazwyczaj wyskakuja z szeregu samochodow i mrugaja niebieskim swiatelkiem
Apropos drogówki, też macie czasem ochotę zabić narratora Uwaga! Pirat z TVN Turbo ?
Duke, Dlaczego na pewno jest to uczciwy pan i nigdy nie złamał przepisów
Znowu TT znowu Cabriolet
Ja też myślę, że jest to kulturalny czlowiek, ktory jezdzi przepisowo...
A tak na serio to są z nim 3 opcje... (mam nadzieje ze nie ma banów za niecenzuralne slownictwo, sorry ale inaczej sie nie da)
1/ Pierdolony hipokryta, który pierdoli od rzeczy;
2/ Pierdolony pajac bez prawa jazdy, który nie wie co to jazda, a najmocniejszy pojazd jaki w życiu prowadził to rower ;
3/ Pierdolony ciul który blokuje lewy pas i skreca w lewo ze srodkowego pasa, lub objezdza rondo zewnetrznym ;
Jak ktoś coś chce miłego dodać to czujcie sie swobodnie:
Zamieszczone przez Maru
EPIC!!!!
Mi już 3 razy prawie kobieta RS'ki nie rozpieprzyła, nie patrząc w lusterka!!!
[ Dodano: |12 Cze 2010|, 2010 14:43 ]
Zamieszczone przez ZUCZEK
żuczek ty się nie śmiej mi debil wyskoczył na środkowy pas z piwem i stanął żeby mnie zatrzymać - pokazać jaki jestem cool... był mocno nachlany, zatrzymałem na awaryjnych i chciałem mu z kumplem wysiaść i najebać BO INACZEJ SIĘ NIE DA ale spieprzył po tym jak za mną jechał TIR, TIR się nie zatrzymał, sprzątnąłby kolesia i nic by nie zostało!
http://pl.wikipedia.org/wiki/Tomasz_Knapik
Ogólnie nie lubię tego lektora, zawsze mi się kojarzył z kiepskimi filmami na Polsacie(a przede wszystkim z Chuckiem Norrisem ). Jego głos jest drażniący/