dobra to poczekajcie...ja w wolnej chwili zrobię coś bardziej zaawansowanego niż tylko TT ...na razie nie bardzo mam czas ale w przeciągu tygodnia coś wymodzę...chyba że komuś się spieszy ale chyba warto poczekać
dobra to poczekajcie...ja w wolnej chwili zrobię coś bardziej zaawansowanego niż tylko TT ...na razie nie bardzo mam czas ale w przeciągu tygodnia coś wymodzę...chyba że komuś się spieszy ale chyba warto poczekać
Nowe projekty okragly samo tt bez kolek audi , tt zaokraglone
ładne ładne.
świetnie.. bardzo mi sie podobają i chyba wezmę wszystkie 3
no to ja bym chcial TT zaokraglone
AUDI TT 2.0 TFSI S-line '07
Jesli zamowienia mozna juz skladac to ja tez bym sie pisal na grube kwadratowe TT
Zastanawia mnie tylko czy te kanty sa troszke przyszlifowane, aby nie rysowac czegos tam w kieszeni... np telefonu :P i czy ta dziurka nie mogła by być troszke mniejsza na te kółko wystarczy chyba ze 3-4mm. Mogl bys podac wymiary tych breloczków?
Według mnie to 'kwadratowe' tt jest spoko 1 sztuka dla mnie
Zapodaj ceny może wezmę wszystko po 1 sztuce
Ceny Marco podawal strone wczesniej za nie spolerowany surowy 10zł a za spolerowany 17zł - przyjmujać oczywiscie te niższe ceny plus jakies 20% rabatu klubowego ....
Tatusiu! Tatusiu! Czy ten samochodzik jest chory??!
Nie Synku... to Diesel...
co do otworu to mniejszy nie moze byc bo nieprzejdzie petelka , a w bryloczku tt i tak jest mniejszy niz w tym okraglym , co do wymiarow to widac je w stosunku do kluczyka na zdjeciu ale napisze dla jasnosci napis tt ma 43 mm x 18 mm grubosc 3 mm , okragly srednica okolo 34 mm , kanty sa zaokraglone ale to nieznaczy ze nie porysuja np szybki w telefonie , bo szybka nawet sie nawet od rzeczy ktore niemaja kantow rysuje , dlatego telefon powinien byc w futerale .
[ Dodano: |1 Cze 2010|, 2010 08:50 ]
Dokladnie cenowo wyglada tak te same tt lub zaokraglone koszt 17 zl , okragly bryloczek 19 zl przy wiekszej ilosci powyzej 10 sztuk bedzie taniej 15 za samott i 17 za okragly , w sprzedazy wszystkie modele pokazane na zdjeciach tych nowych i zarowno tych starszych , moge rowniez zrobic i wyciac kazdy inny projekt .pozdrawiam
ten niespolerowany to jest matowa blacha bez polysku , moze miec ryski itp slady po paleniu z jednej strony , ogolnie mat , a wielkosc jest mysle dobra , przeczytaj sobie pierwsze posty na temat bryloczkow co napisalem , bryloczek jest wystarczajacy bez problemu sie go wyciaga z kieszeni , a z wiekszym moze byc problem jak ktos chce wieksze to czemu nie mozna zrobic , zreszta kazdy prawie pomysl da sie zrobic .pozdrawiam
Panowie,
Pamiętajcie że klucze nosicie w spodniach niedaleko od przyrodzenia takie ostre TT może narobić szkody )
Wydaje mi się że kółko najbardziej praktyczne
Czarne jest piękne
no ja już zamówilem okrągły...zobaczymy jak będzie wyglądał na żywo miałem zrobić w CAD jakiś klubowy ale ten okrągły nawet mi się spodobał więc przelałem już koledze...a odnośnie klubowych breloczków...heh robienie zbiórek itp wybieranie wariantów ...wyglądało by to jak zwykle a ja już nie mam na to cierpliwości ;/ no ale najlepszy projekt i efekt "prac" nad breloczkiem zrobił Malina
marco
jeśli kramik już otwarty to ja zapisuję się na kanciaste TT. Jednak ono najbardziej mnie się podoba. Oczywiście z polerką.
Mam nadzieję, że będzie pasować do klucza, a gdyby w kieszeni okazało się zbyt "ostre", przypiłuję kanty samodzielnie