Witam Wszystkich serdecznie.
Jestem posiadaczem Audi TT z 2001 roku w kolorze czerwonym
Jest to moje czwarte Audi. Zcząłem od 80 1.6 B3, poprzez Coupe 2.3, Coupe 2.8 i A6 C5 2.5TDI V6. Teraz przyszedł czas na TT
Pozdrawiam wszystkich
Witam Wszystkich serdecznie.
Jestem posiadaczem Audi TT z 2001 roku w kolorze czerwonym
Jest to moje czwarte Audi. Zcząłem od 80 1.6 B3, poprzez Coupe 2.3, Coupe 2.8 i A6 C5 2.5TDI V6. Teraz przyszedł czas na TT
Pozdrawiam wszystkich
Witam Cię na forum
pewnie masakryczna różnica z A6 do TT :P :P :P
daj jakieś fotki TT
Witaj, patrze nowy na forum i to w dodatku z okolic Białegostoku Wrzuć jakieś fotki swojej TT
Pozdrawiam wiszek
Fotki będą na dniach, jak autko troszkę ogarnę, hehe.
Różnica pomiędzy A6 C5 a TT faktycznie kolosalna. Szczególnie jeśli chodzi o komfort i ilość miejsca Jednak to zupełnie inna klasa aut, ale jako że TT jest drugim autem w domu także nie ma problemu.
NAPRAWY, PRZEGLĄDY, TUNING grupy VAG i BMW. ZAPRASZAM !!!
Witam na forum
Podoba mi się Twój podpis '' 180PS - na razie "
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
wowo, Witam wowo, ten Rogalotti mi coś mówi czy nie jesteś userem na stret
Znowu TT znowu Cabriolet
Wowo jest również użytkownikiem audiklubpolska i z tego co wiem ściga sie na motocyklach a poza tym jest również z moich okolic, z miasta Lokosa, pozdrowienia. Witamy na forum.
Taa, jestem userem na streetracing, audiklubpolska, audiA6klub i A4 - czyli wszędzie tam gdzioe przewija się VAG Na forach bawarek i ścigantów również często goszcze
Siemasz WOWO no ładna szuka obejrzałem sobie na parkingu. No i ten kolor bardzo twarzowy podoba mi się.
hehe no fakt kolorek wpadający w oko. To jest głównie autko dla żonki, ale nie powiem, bym sam nią nie pomykał. Ostatnio nawet bardzo często
Osiągi zbliżone do mojego karkołamacza e46 330xd - jak była serią