Pokaze kilka fotek stalowego smoka
Pokaze kilka fotek stalowego smoka
AUDI TT 2.0 TFSI S-line '07
wrzuć ostatnią fotkę do działu "logo" Twoje autko się fajnie prezentuje a chyba nie mamy jeszcze fotki mk2
Felgi podkradzione z RSa?
naturalnie ze z RS'a
dzial logo nie bardzo rozumiem.
http://klubtt.pl/viewtopic.php?t=3769Zamieszczone przez Chrisman
Bardzo fajnie kolorystycznie felgi zgrywają się z kolorem auta
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
no wlasnie przed zakupem zastanawialem sie czy uda sie spasowac, moj oponiarz zapytal czy malowalem felgi pod kolor auta hehe
Christman po ile kupiłeś zestaw felg z RS'a? Oryginalne z ASO czy inne "źródło"?Zamieszczone przez Chrisman
No i gratuluję pięknej fury, nic nie ustępuje RS'ce, trzyma styl!
Nie z ASO podejzewam ze w 10k bym nie wyrobil, mam kilku znajonym ktory handluja czesciami akurat udalo mi sie trafic.
A na marginesie Michał z 1.8 masz 340KM? Niezle ale pewnie łyka tyle co autobus miejski.
Christman nie, raczej mam TT RS mała pomyłka w profilu, zaraz poprawię. A co do spalania pali mi mniej niż moje stare TT przy spokojnej jeździe nowy silnik 2.5T sprawuje się idealnie.Zamieszczone przez Chrisman
Chrisman, te Twoje fele na allegro komplet po okolo 2200 zl chodzily. Tu sa 17" http://www.allegro.pl/item1015022992..._a6_q5_tt.html
MichałTT, jako ze masz RSa pytanie do Ciebie - bardzo sie roznia WIZUALNIE podroby od oryginalu? Wiem, ze pytales ostatnio o te podrobki i z tego co pamietam w czasie kiedy doradzalem Chrismanowi dobor rozmiaru to nie bylo felg o tej szerokosci co w RSie. Chrisman ma ciensze...
nie bralem z allegro, w takim razie przeplacilem? hmmm
tak na marginesie czy jedyne MK2 na forum to odrazu RS? tylko ja sam mam seryjne ze tak powiem, nie lubie was za to
Fajna fura
Nie jesteś jedynym na forum, który ma seryjną mk2. Jak Cię to denerwuje to zapewne ktoś chętnie zamieni się z Tobą na mk1 .
Pozdr.
życie to jedna wielka impreza na któr? wszyscy s? zaproszeni.
generalnie to oryginalne felgi do RS są tylko w jednym rozmiarze. Wszystko inne to już lepsza bądź gorsza ale podróbka. A w tej kwestii są 2 problemy:
1 szy jest taki, że jak to mówi żuczek "nie stać mnie na kupno zamiennika a potem szukanie ori" i ma racje, bo część felg jest tandetna i na polskich drogach długo nie wytrzyma (Chrisman, nie sugeruje że Twoje są takie tylko dziele się moimi spostrzeżeniami na ten temat)
2gi jest taki że Arttur gdzieś na forum opisywał jaka jest różnica między oryginalnymi a podrabianymi tam chodziło o jakiś odlew grawitacyjny czy coś, nie pamiętam ale było to bardzo dobrze wyłożone...
Generalnie MK II prezentuje sie (moim zdaniem) rewelacyjnie. Rzeczywiście Chrisman fajnie Ci się kolor z felgami zgrywa... Moim zdaniem gdyby seryjne MK II miało większe tarcze z przodu wyglądałoby jeszcze lepiej. Ale widać że autko zadbane i dopieszczone a to najważniejsze
Chrisman, przez to forum przewinelo sie juz kilka MK2, lacznie z moim, wiec nie jestes sam. Jesli chodzi o RS'y na forum to sa dwa, byc moze bedzie tez TTS.
nightfox, nie dokonca jest tak, ze podrobka musi sie zaraz pokrzywic lub co gorsza popekac. Ja mam swoje frlgi "RS4" juz chyba 3 lata i nic sie nie dzieje. Pare razy zaliczylem BARDZO glebokie dziury i dalej nic. Moze i jest roznica w wadze, ale w porownaiu no ori 16" nie odczulem specjalnie roznicy.