Tak przy okazji wrzucam. W sumie kupione z 3 miesi?ce temu niemieckie Brock B20 (ciemne srebro) + Conti Sport Contact 3, nie miałem jeszcze okazji pochwalić się autem ani kołpakami. To nadrabiam
pozdro
Oceńcie sami
Tak przy okazji wrzucam. W sumie kupione z 3 miesi?ce temu niemieckie Brock B20 (ciemne srebro) + Conti Sport Contact 3, nie miałem jeszcze okazji pochwalić się autem ani kołpakami. To nadrabiam
pozdro
Oceńcie sami
Ostatnio edytowane przez MichalTT ; 15-11-2010 o 00:57
Fajne lusterka czy s? one całe w chromie czy jest tylko doklejana nakładka od zewn?trz
nie jeździmy szybko tylko wolno latamy
doklejane nakładki chromowane
Nie pasuje Cię nie pochwalić Pięknie wygl?da
Bardzo ładny kawał koła
Co do kol zgadzam sie sa godne Mowisz, ze w Biedronce jakas promocja byla?
Jesli chodzi o lusterka to juz mnie mneij przekonuja :P
Hmm....ciekawe jak te chromowane lusterka by do czarnego wygladaly
no wła?nie wydaje mi się że na czarnym byłoby o niebo lepiej. Sam jednak do tego ręki nie przyłożę.
Co do felg, to nawet fajnie wyszło. Auto dopieszczone ;]
Czarne jest piękne
do lusterek by fela w chromie pasowała
Zamieszczone przez Kuxik
taa ja Ci dam w biedronce D
A co do lusterek, też tak uważam ale czarnej TT nie mam a efekt może nie powalaj?cy ale inny ;p
Zreszt? jak mi się znudzi zawsze można to zdj?ć prosto.
...No ładne cacko ,kolega sobie zapodał,aż żal ich poniewierać,po naszych arteriach.no ale to osobny temat do dyskusji.
romario4
no niestety romario4, od 3miesięcy jeżdżę i staram się o nie dbać tak że nie maj? żadnej rysy uważaj?c na każdy krawężnik przy parkowaniu to jest dopiero zmora!
Ale czasami zdarzy się wpa?ć w dziurę i dopiro kur** szlak trafia człowieka ale to nas wszystkich zmora
Wiem to po sobie bo ja mam 19" i każda dziure w poznaniu znam na pamiec
tez moge się wypowiedzieć na ten temat gdyz jezdze na 19tkach oponki 225 na 35 ale mocno naci?gane i opony niezabardzo jest....po wawie jest męka i slalom miedzy studzienkami ;/ale czego się nie robi dla....
Zamieszczone przez Pawel-2005
dokładnie...! Dobra koniec offtopu bo zaraz Paweł nam warny wystawi ;P