Pawel-2005, dla mnie bomba możesz mnie od razu wpisać na listę
Pawel-2005, dla mnie bomba możesz mnie od razu wpisać na listę
nie jeździmy szybko tylko wolno latamy
Bardzo ładnie to wygl?da, ale 40 na 70 to bardziej ?ciereczka do r?k niż ręcznik. Jak już inwestować to proponuję w pełnowymiarowe ręczniki
no to sa tez takie chyba ze 140 na 70...z tym ze wcale nie s? tanie;/ coprawda s? naprawde fajne i grube, ale na takim wiekszym to logo tez raczej by zrobić wieksze no i zapewne tez nick wiec mniej wiecej ilu było by chętnych....wtedy sie dowiem jaka była by cena ręczników ten wiekszy dla zamówien detalicznych kosztowałby 45zł a mniejszy 25zł no i do tego jakies grosze na hafty trzeba by doliczyc.. i wcale nie jest juz tak tanio;/
Z drugiej strony, oszczędzić 20zł i mieć ?ciereczkę... Jak już udało się wygenerować tyle energii że cało?ć ma widoki na sukces, to odżałujmy to 4,5l V-Power 95
Pawel-2005, jak jest taka możliwo?ć to ja się pisze na obydwa wymiary. 20zł w jedn? czy drug? stronę my?lę że nie maj? większego znaczenia a nigdzie indziej klubowych ręczników nie dostaniesz a wrażenia na plaży czy basenie bezcenne
ja pisze się na duży , nie musi być z nickiem, cało?ć bardzo ładnie się prezentuje.
pozdr
G.
ale czy loga na ręcznikach maj? byc takie same? nie robic wiekszych? czy wzór ze po jednej stronie lobo klubu(i jeszcze nick jak ktos chce) a po drugiej znaczek audi?
nie wiem czy się ze mn? zgodzicie, na większym formacie ręcznika byłbym za tym aby logo klubowe było większe (1- 1,5). Zrobił bym np tak. na jednej stronie logo klubowe w górnej czę?ci, w dolnej znaczek audi. Na drugiej stronie dokładnie tak samo ale zamienił bym miejscami loga.
pozdr
G.
Może by jeszcze dodać gdzie? czerwone logo TT
no dobra panowie, ostatnio sporo dziargam haftów na ręcznikach i mógłbym zrobić w końcu nasze logo na ręcznikach w różnych kolorach i rozmiarach, osobiście proponuję czarne lub białe
ceny bedą oki i jakość wyrobu też jest oczywiście ok
tak wygląda ręcznik który mam już jakiś czas:
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
loga mogę zrobić wieksze lub takie same a na dużym ręczniku wiekszy haft..ktoś zainteresowany? bo leży mi ich troszkę i jak coś to mogę odkupować i powysyłać
no oferta koszulek dalej aktualna tylko żeby się zebrało chociaż parę osób to będzie można to wszystko szybko ogarnąć
jeśli ktokolwiek myśli o ręczniku to podam cenę jaka by wyszła ale już mówię że będzie sympatycznie
cena koszulek polo z nickiem pod logo clubtt taka jak kiedys czyli 35zł złociszy
kupując każdą koszulkę lub ręcznik przyczyniacie(niby nie wiele ale zawsze coś) się do powstania projektu mojego auta na big turbo haha (jak nikt nie zamówi to znaczy że ... :P)
pozdrawiam
fajny ręcznik
no właśnie teraz haftuję ręczniki z logiem audi i tak mi się przypomniało że może by od nas ktoś chciał ..wstepnie ktoś zainteresowany? jeśli tak to jutro podam dokladną cenę dla mniejszego i wiekszego ręcznika
wstępnie ja przynajmniej w domu nikt mi nie podprowadzi ręcznika
No nie powiem, mi się podoba i z chęcią bym się przyczynił do Twojego projektu
Cele nie marzenia
A ósmego dnia Bóg stworzył Audi...
Ja wezmę jak mi wyślesz do USA .
Najbardziej pasował by mi czarny ręcznik wyszywany srebrną nitką
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden