piękne
kolorek MEGA
jak znajdziesz chwilke to wrzuc jakies filmiki jak to cudo chodzi napewno nie tylko ja bym był zainteresowany takim tematem
piękne
kolorek MEGA
jak znajdziesz chwilke to wrzuc jakies filmiki jak to cudo chodzi napewno nie tylko ja bym był zainteresowany takim tematem
jasne, ale najbliższy tydzień mam zawalony robotę, ale pó¥niej pomy?lę o jakim? filmiku, zdjęcia dorzucę jako? w weekend... Kolor jest powiedzmy unikatowy...
A Ty Zuczek gdzie mnie widziales?? i na ile chcesz podkrecic swoja sttrzałę?
nightfox,
Oj nie pamiętam gdzie? w alejach jerozolimskich chyba, ale na pewno twój, bo po wa-wie niebieskich RS na WX to nie jezdzi dużo
Odno?nie mocy 3ka z przodu powinna pojawić się
POZDRAWIAM
Znowu TT znowu Cabriolet
Konkretnie w Polsce dotychczas 1 RS... chyba że co? się zmieniło... 3 z przodu dobra rzecz... ciekawe ile będzie miał wtedy do setki...
A jak na Jerozolimskich to musiałbyć jaki? pi?tek rano (bo jechałem na zmiane opon) albo czwartek wieczór...
PS
nie wiecie czemu mam cały czas napisane 4 posty, mimo że już napisałem ich więcej? Czy to dlatego że głównie pisze w oknie szybkiej odpowiedzi?
nightfox, fura pierwsza klasa Kolor tez super, stawiam go na rowni z bialym (najlepsze kolory). Sam planuje na wiosne wrocic do nowego TT ale jeszcze zobaczymy jak sie wszystko potoczy . Okolo miesiac temu kolega pracujacy w biurowcu WTT powiedzial mi (jako ze wie, ze jestem maniakiem TT ), ze wlasnie pod biurowcem stoi nowiutkie niebieskie RS Pewnie to byles Ty ...
dzięki mogło tak być, że gdzie? tam byłem
Jak już tutaj rozmawiamy, nie znalazłem nigdzie tematu o antyradarach (poza jednym niewiele mówi?cym). Sam mam V1 ale szukam czego? co można zamontować tak żeby było niewidoczne... Macie może jakie? pomysły?
posty z jakim? czasem Ci się zesumuj?, nagle z 5 zrobi Ci się 10Zamieszczone przez nightfox
A fura naprawde, piękna! Witam na forum i dozo na jakim? ogólnoPOL spocie
pzdr!!!
Posty w dziale "Tutaj się witamy" nie s? podliczane .Zamieszczone przez nightfox
życie to jedna wielka impreza na któr? wszyscy s? zaproszeni.
a ja mam ciagle 762 posty i nic mnie juz nie dziwi. Wydaje mi sie, ze kiedys bylem nawet bliski 800
Ilo?ć postów jest nie ważna ;]]
Co do auta to .... P I Ę K N A i zajebi?cie mocna. A kolor to same plusy
Pytanie czy przy takiej cenie nie zastanawiałe? się nad A5 ?? Bo ja bym chyba przez taki dylemat osiwiał ;]
Czarne jest piękne
tzn tak... Osobiscie uwielbiam wszystko co jest S, a jak juz jest RS to jestem w 7 niebie Prawda jest taka ze S5 to juz nie tyle ze wiekszy wydatek ale to nie to, silnik znacznie slabszy, zarowno jesli chodzi o mozliwosci jak i o ekonomie. Samochodem jezdza max. 2 osoby, wiec miejsce z tylu nie mialo takiego znaczenia. Ponadto A5 i S5 juz troche jezdzi a TT to rarytas ( zarowno nowy model jak i wczesniejszy), i tak naprawde ( mowiac o ostatnich kartach historii Audi) to jednak TT jest takim sportowym uosobieniem Audi zarowno coupe jak i roadster. Nawet z mniejszymi silnikami, to i tak jest wystarczajaco mocny i ma piekna sylwetke. Oczywiscie jest tez R8, ktory jest juz bolidem, ciezko sie nim jezdzi w miescie, ze juz nie wspomne o podjechaniu pod kraweznik . Ponadto TTki sa po prostu nie spotykane, a to tez jest istotne. Dlatego wlasnie nawet nie rozwazalem na powaznie piatki... Jedynymi konkurentami byli BMW Z4 i Lexus ISF. ISF odpadl po przejazdzce, a BMW to nie to samo
TT po prostu ma cos w sobie
wybaczcie, chyba troche sie rozpisalem...
pozdrawiam, i rowniez czeakm na zlot
wystarczajaco mocno
AUTO VIVA z W-wy, hehehe, kiedy? kupowali?my od nich now? A6 avant za 160 tysi,roz...ło mnie jak przysłali dokumenty do rejestracji przesyłk? kuriersk? za pobraniem, hehehe i to jeszcze przed kryzysem było
dzi? ma j? Aldona
heh no tylko pogratulować widzę ze forum się wzmacnia i coraz wiecej mocnych aut jest no RS hmm jestem ciekawy jak to gada....bo je¥dzić to raczej wiem.....jazda z ERICEM za co Mu dziekuje zrobiła swoje i tez mi się marzy jakie? porz?dne turbo w TT ale niestety zalezy to głownie od $...ale nie wszystko odrazu
pozdrawiam i licze ze nasze spociki bed? w coraz wiekszym gronie
i ja sie dolaczam do grona witajacych i chwalacych autko jest mega
Czy dobrze widze, ze w lusterkach sa kierunkowskazy?jak tak to mialbys lipe z ewentualna naklejka klubowa Jak by jednak mocno Ci zalezalo na tej naklejce to moge zamienic sie samochodami u mnie takich problemow nie ma
Tatusiu! Tatusiu! Czy ten samochodzik jest chory??!
Nie Synku... to Diesel...
tak na lusterkach s? kierunkowskazy, więc ciężko tam będzie naklejke klubow? dokleić....
Muszę co? wykombinować... moze w lewym górnym rogu szyby