misiek-101, rozumiem ze tam zamiast 296 powinno byc 196km? czy moze poleciałes na grubo z wymiana turbiny itp?
misiek-101, rozumiem ze tam zamiast 296 powinno byc 196km? czy moze poleciałes na grubo z wymiana turbiny itp?
misiek-101 Moja wypowiedz dotyczyła zacytowanego fragmentu Twojej wypowiedzi .
Kwestia czy da się zrobić bezpiecznie 150 na 190 to zupełnie inny temat .
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Problemów jako takich nie mam chociaż kiedyś pisałem ,że cewki dziwnie często mi padają ale nie wiem czy to ma jakiś związek z modem. Silnik pracuje ok chociaż na wolnych obrotach dość nie równo dopiero po włączeniu klimy obroty nie skaczą (to wina duzych wtrysków). Trochę denerwuje mnie mnie mułowatośc na niskich obrotach bo zaczyna ciągnąc tak gdzieś od 3000 i to w zasadzie jedyna wada. Co do ośki no to nie jest rozwiazanie gwarantujące super satysfakcję z jazdy szczególnie przy ruszaniu bo trzeba mocno ściskać kierownicę żeby jechać prosto ale cóż nie mozna mieć wszystkiego.Zamieszczone przez ZUCZEK
Spalanie na zbiorniku średnio miedzy 9,5 a 11 litrów więc nie ma tragedi.
Powiem wam tylko tyle ,że wrażenia z jazdy są nie do opisania słowami szczególnie z otwartym dachem to trzeba poprostu przeżyć.
[ Dodano: 15 Wrzesień 2009, 07:41 ]
Miało być 250-260 KM ale Andrzej z Unitronica się trochę rozpedził i wyszło mu 296 KM.Zamieszczone przez Pawel-2005
Od 3tyś bo tak ci wystroił auto żeby korbow nie połamać i normalnie ruszać a nie palić laki na każdym skrzyżowaniu
No właśnie tęż stoje przed dylematem zrobienia takiej mocy na ośce :P
Twój przyklad pokazuje jednak że warto bo da się jeżdzić
POZDRAWIAM
Znowu TT znowu Cabriolet
misiek-101, napisz/ pochwal sie jakie masz mody zrobione
Z chęcią bym się pochwalił ale po za turbiną (gt28rs) i wydechem to nie bardzo pamietam co mi tam p.Andrzej powymieniał (gdzieś miałem rozpiskę ale nie mogę znaleźć). Tak jak wspominałem nie jestem znawcą tematu a moja znajomość samochodu kończy się na niewielkich naprawach dlatego skorzystałem z usług Unitronica.Zamieszczone przez kamil pasik
Mam gdzieś wykres z hamowni to w wolnej chwili wrzuce na forum.
misiek-101,
Wrzuć, z checią przeanalizujemy :P
Znowu TT znowu Cabriolet
kurde jak ty chciałes miec na rs 250-260km to chyba jakies nieporozumienie tyle to sie robi nak04 a na rs te 300 to jest minimumZamieszczone przez misiek-101
Może i tak ale tak mnie zakręcił ,że zdecydowałem się na RS choć miało być niżej zestrojone z tego co pamiętam a wyszło jak wyszło.Zamieszczone przez kamil pasik
misiek-101,
Czekam na wykres
Znowu TT znowu Cabriolet
To własnie moja fura ,szkoda tylko że jej nie umyli przed sesją zdjęciową.
to w koncu jaka turbawke masz bo chyba sam nie wiesz unitronic pisze gt28r a ty pisałes ze gt28rs
I gdzie Andrzej wsadzil dodatkowe zegary ? Jest jakies zdjecie ?