moim zdaniem białe,pasuje dodać też adres klubu
moim zdaniem białe,pasuje dodać też adres klubu
max długosc loga jakie by mogło byc to 28cm na 22cm ,a tamte ręczkniki to nie są haftowane tylko tkane w taki sposób i w duzych seriach ale mozna pomyslec nad białym, a duze logo chyba niekoniecznie musi byc?
Ręcznik biały napis czarny lub odwrotnie
Znowu TT znowu Cabriolet
a może by tak bardziej zainwestowac w PR forum?
wizytówki z logiem i adresem forum. Można by dawać za wycieraczki TT, które widzicie, albo kierwocą gdy stoicie w korku, albo na światłach. Oczywiście TT.
A z gadżetów, fajna sprawa jakiś breloczek do kluczykow, zapachy samochodowe. Coś co utożsamia się w aucie, bo ręcznika nie będziecie chyba ciągle wozić. Nawek jakaś vlepka plastikowa.
Zgadzam sie z Wojtkiem, byla juz kiedys mowa o tym.Zamieszczone przez wojtek
Tylko potrzebujemy osoby która sie tym zajmie.
Tak jak:
Paweł-2005 / Koszulkami
a Ja / Ramkami
Później powsadzamy to do TT Sklepu, oczywiście jeśli będziecie chcieć.
Osobiście mi odpowiadają Wizytówki i breloczki do kluczy
z tym breloczkiem to super pomysł
JEST MOC
na breloczek tez się piszę bo juz od jakiegos czasu szukam czegoś fajnego....ale podejrzewam ze musiala by byc duza seria zeby ktos za rozsądne pieniądze wykonał cos fajnego
tutaj znalazłem ciekawy breloczek
http://www.auto.strefa.pl/sklep/prod...acturers_id=10
życie jest za krótkie,żeby je¥dzić dieslem... only
tyle kasy za takie coś?? trochę skóry i kółeczko i 99 zł
JEST MOC
moze jakis kalendarz scienny
Tatusiu! Tatusiu! Czy ten samochodzik jest chory??!
Nie Synku... to Diesel...
Ja właśnie sobie taki kupiłem w salonie Audi mam już ponad 2 lata i napis TT sie trzyma nic sie nie starło może i jest drogi ale na prawdę fajnie wygląda polecamZamieszczone przez enter84
nie jeździmy szybko tylko wolno latamy
fakt sporo jak na taki gadżet,ale to pewnie oryginał i dlatego tak sobie liczą,a co do kalendarza to jestem zaZamieszczone przez kuri3
heh własnie odnosnie kalendarza to moge dac namiary na firme która zrobi go z naszymi autami
na forum civic robia konkurs na fotografie swoich aut i wybieraja 12 fot i drukują sobie co roku nowe kalendarze...pytałem to serie około 50szt robia i wcale nie wychodzi mega drogo, bardzo mi sie ten bajer spodobał
to co,robimy konkurs na 12 najładniejszych autek do kalendarza? :P
ja jestem jak najbardziej za