moje tt
moje tt
niezła gleba, fura też niczego sobie ;P
JEST MOC
dzieki fajnie ze sie podoba
miazdzy cyce !!
Nie lubie tuningu w stylu "szybcy i wsciekli", ale w tym przypadku nie jest najgozej :P
Jaki to rozmiar kol? opony nie za wiele tam masz
dzieki,wiem ze nie kazdemu przypadnie do gustu,ale ja mam taki styl jaki mam ,innym podoba sie seria itp,fele 20 cali opony 225/30 i 235/30
Czesc Kamil_Pasik,
Na poczatku pojawienia sie na forum strasznie mnie zirytowales brakiem poprawnej pisowni gramatyczno-logicznej, ale widze ze radzisz sobie doskonale na innym polu !!!
Widac, ze uzyles wiedzy kolego na forum, sporo czasu i serdca zainwestowales w to auto i efekt jest b. pozytywnie porazajacy. Nie sposob przejsc kolo tego TT niego obojetnie i chociaz sam, takim autem bym nie jezdzil z roznych wzgledow, to jednak podoba mi sie. Mysle, ze wiekoszosc zapytanych osob odpowie, ze auto wyszlo jednak zajefajnie.
Powodzenia.
Pozdro Artix
łał normalnie mnie zatkało,dzieki za takie wyrazy uznania
kamil pasik,
No jak dojdzie GTRS to wygląd pójdzie w parze z mocą, tak trzymaj
Znowu TT znowu Cabriolet
ladna bestia
dozuciłem wykresik dodam ze jest to wykres na 1.4 bar i bez lekkiego koła zamachowego i bez wkładki itg a jezdze teraz na 1.6 wiec zawsze cos tam moc wzrosnie
felgi mnie dosłownie przerażają )
Czarne jest piękne
Coś te zderzaki wyglądają trochę zbyt matowo, a reszta się błyszczy.
Jeszcze tylko brakuje mu długiej anteny cb i normalnie słodki samochodzik na antenkę
Koła bardzo ładne, całość wygląda nieźle, podoba mi się.
Zastanawiam się tylko czy jak skręcasz i wpadniesz w dziurę czy nic nie ociera
opisz jakie modyfikacje przeprowadziles w silniku ? to quattro czy fwd ? jaka seryjna moc itd. jak sie uzytkuje
Darson, co do obcierania to nic nie obciera bo takie rzeczy jak nadkola w tym aucie nie istnieja,dlatego nie ma o co obcierac
karol_audi_tt, był to seryjny 180km fwd,mody to:zmianka na wszystkie graty od 225,turbina hybryda wirnik strony goracej od rs6,wtryski 650 bo andrzej mniejszych nie miał ,wkładka itg ,odelzone koło zamachowe od g60 plus sprzegło od vr6,donpipe 3 cale na 2,5 cala,zawor splinter,wszytskie weze silikonowe forge,fmic duzyyyy nawet za duzy ale dobry pod nowa turbinke gtrs ,