Parę fotek mojej V6
Uploaded with ImageShack.us
Parę fotek mojej V6
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio edytowane przez kurczak ; 19-09-2011 o 22:25
KLASA!bąbel oczywiście leszy niż TT
bardzo fajna - a co to za dziwne rejestracje?
mmm v6 marzenie piękna
a to angielskie blachy są
Piękna, super fele bardzo pasują do tego auta Klasa sama w sobie :]
Czarne jest piękne
....no ładne cacko....!!!, brakuje tylko klubowych ramek pod tafle.(krasnal super)
romario4
prezentuje się mistrzowsko i te koła...
Tatusiu! Tatusiu! Czy ten samochodzik jest chory??!
Nie Synku... to Diesel...
zmien nazwe tematu
autko ladne, fele mi sie nie podobaja ani dlugosc spojlera ale przod dobrze wyglada
Gdy tankujesz z myślą o najbliższym czwartku bądź niedzieli to wiedź, że szatan się tobą interesuje
3.2 V6 Fabrycznie maja taki spoiler....Zamieszczone przez Maru
mi tez sie bardzo podoba. kurczak, na codzien siedzisz w UK? Pytam bo nie widzialem jeszcze Twojego TT w lublinie Fele tez pierwsza klasa.
wiem, jednak nie zmienia to faktu ze bardziej mi sie podoba "nasz"Zamieszczone przez BarTTek
Gdy tankujesz z myślą o najbliższym czwartku bądź niedzieli to wiedź, że szatan się tobą interesuje
nie no gra gitarka nie chcesz zamienic sie na silniki ? Dla tego dzwieku mozna zrobic wszystko
Tak na codzień w UK,byłem w lublinie na początku lipca i niestety nie udało mi się nikogo z lubelskich forumowiczów spotkać ( a pomoc by się przydała ),w zasadzie to przez 2 tygodnie nie widziałem w tym mieście żadnej TT.Zamieszczone przez Mari
Dzięki za Wasze opinie zarówno pozytywne jak i te trochę mniej,moim zdaniem BBS CH to jedne z najbardziej pasujących felg do TT.Jutro wymieniam sprężyny , dodaje dystanse i to na tyle modyfikacji