Rzeczywiście na tych 19 ciężko się jeździ po Wrocławiu, ale za to jak wygląda dzięki za komentarze i ciepłe przywitanie na forum
Rzeczywiście na tych 19 ciężko się jeździ po Wrocławiu, ale za to jak wygląda dzięki za komentarze i ciepłe przywitanie na forum
Maxvibe mial duzy grill a to jest zderzak od 3.2v6Zamieszczone przez bulletTT
ttless..
Zamieszczone przez kilazz
Ale 'maly' gril tez mial. Mogl sobie przełożyć..
[ Dodano: 28 Sierpień 2009, 09:06 ]
Mial zwykly gril, ale 3.2 v6 chyba nie mial.
TT Maxvibe widziałem chyba na allegro... jesli sie nie myle to właśnie to:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9725795
..::Srebrny-najpiękniejszy i jedyny słuszny kolor::..
Cornel byłem wczoraj we Wrocku dramat z drogami tam macie szczegolnie ta kostka.. :/ ja mam 17 na swojej i miałem dosc pozd!
O ile dobrze pamiętam to Maxvibe nie miał seryjnej 225Q i nie z tego rocznikaZamieszczone przez rafael37
życie to jedna wielka impreza na któr? wszyscy s? zaproszeni.
Być może..nie jestem pewien tylko wygląd identyk..
Na pewno to nie jest TT od MAXVIBE'a, on ma blachy SO.... i przypuszczam, że nie puszczałby swojej za tak marne grosze.....
dzi? ma j? Aldona
Aha SO a mi sie mylnęło ze SM.. sorka
ładna czarnulka Samochodzik do lansu, czarne szyby, wielkie koła i niebieskie xenony ;D
Maxvibe miał autko z 2002 roku, sprzedał go niedawno, zajęło mu to 9 dni i poszło za 48 tys. - z tego co wyczytałem na forum
Chłopaki nie moja bo moja jeździ u Policjanta ;-P Sprzedałem za 48 tysiaków w maju ;-(teraz szykuje sie na Peugeot 406 Coupe 3.0 juz niedługo a na TT nie bedzie mnie stac ................................... Wiem która to z allegro .............
2009 Lotka R32 tył,Dystanse,Większe hamulce tył,Ciemne szyby jak drug? połówkę przekonam,Dolot BMR
Dzię╦ki wszystkim za komentarze. Rocznik mojej tetki to 2000
[ Dodano: 16 Wrzesień 2009, 22:38 ]
Dziś mam imieniny